Bohemia Motion Pictures – Manžel na hodinu

Ve čtvrtek 18. května 2017 společnost Bohemia Motion Pictures nabízí DVD s pokračovací komedií Manžel na hodinu za 299,- Kč. Režijní debut Chrise Evanse.

Manžel na hodinu jako pokračování mimořádně úspěšné české komedie a diváckého hitu z roku 2014 sleduje další osudy čtveřice hráčů vodního póla z Nymburku, kteří začali pracovat jako hodinoví manželé – Milana, Honzy, Jakuba a Kryštofa.

Milanův vztah k doktorce Elišce se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti“ – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou, matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést!

Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři… a to je sakra málo… Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel“…

Na csfd.cz 44 procent: Už první film nebyl žádný zázrak, a pokračování šlo ještě hlouběji.

Žánr: Komedie

Země původu: Česká republika

Rok vzniku: 2016

Délka: 99 minut

Kinopremiéra v ČR: 22. prosince 2016

Režie: Tomáš Svoboda

Asistent režie: Karolina Bílková

Pomocná režie: Jiří Macek

Scénář: Tomáš Svoboda

Dramaturgie: Ludvík Mareček

Produkce: Klára Bukovská, Eva Hartmanová, Viktor Krištof, Ester Honysová, Radka Mizerová, Ivana Aussenbergerová

Hudba: René Rypar

Kamera: David Ployhar

Druhá kamera: Jiří Berka, Adam Dvořák, David Rauch, David Šachl

Asistent kamery: Petra Krejčová, Jiří Škoda

Střih: Adam Dvořák

Zvuk: Roman Čapek, Pavel Kovařík

Kostýmy: Vladimíra Fomínová, Mirka Hrazděrová, Helena Španingerová

Masky: Kateřina Tišňovská, Kateřina Přeučilová, Tereza Votýpková

Architekt: Nikola Tempír

Hrají: Bolek Polívka (Milan), David Novotný (Honza), Lukáš Latinák (Kryštof), David Matásek (Jakub), Vasil Fridrich (Martin), Eva Holubová (Eliška), Zuzana Norisová (Petra), Zdena Studénková (Janka), Simona Babčáková (Alena), Jana Stryková (Zuzana), Zuzana Stavná (Agáta), Nina Divíšková (paní Junková), Lukáš Příkazký (jehovista), Pavel Šimčík (jehovista), Bohumil Klepl (lékař), Vlado Černý (Karol), Petr Lněnička (hostinský), Petra Horváthová (dívka ve snu), Norbert Lichý (notář), Jana Kolesárová (kartářka), Markéta Haroková (zdravotní sestra), Jana Stránská (učitelka), Martin Zbrožek (řemeslník), Jiří Macek (kněz), Pavel Fojtík (starosta), Kateřina Vostárková (rozhodčí), Magda Niec (pošťačka), Anna Čtvrtníčková (Adélka), Agátka Svobodová (dcera Marty), Ester Honysová (majitelka svatebního salónu), Eva Hartmanová (nevěsta), Adéla Petřeková (Jitka), Milada Vyhnálková (Eva), Weronika Skrońska (skákající žena ve snu), Michal Škoda (advokát – kamarád Jakuba), Eliška Mesfin Boušková (úřednice z matriky), Štěpán Havlín (svatebčan), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: česky pro neslyšící

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (2,40:1)

Bonus: žádný