Špidla Data Processing – Emilka Holubová: Rodinná záležitost – Sběratelská edice (PC hra)

V úterý 29. srpna 2017 nabízí společnost Špidla Data Processing další příhody příbuzné slavného cestovatele a ve sběratelské edici za 99,90 Kč nabízí další počítačovou hru Emilka Holubová: Rodinná záležitost.

ZÁBAVNÁ POČÍTAČOVÁ HRA ★ POUTAVÁ ZÁPLETKA A NAPÍNAVÝ PŘÍBĚH ★ BONUSOVÉ HRANÍ NAVÍC ★ ČESKÝ DABING ★ ODMĚNY ZA DOBROU HRU ★ KOMPLETNÍ PŘÍRUČKA PRO HRU ★ TAPETY NA PLOCHU ★ ZÁBAVA ZARUČENA

Emilka Holubová, vnučka proslulého cestovatele Emila Holuba, vyráží na dlouhou a nebezpečnou cestu. Musí se dozvědět, proč a za jakých záhadných okolností zmizel její milovaný otec. Nejdříve ze všeho je ale třeba najít ztracený dědečkův poklad.

Emilka musí putovat na vzdálená a tajemná místa. Na starosti má navíc nové cestovatele, kteří se vydali na dalekou pouť spolu s ní. Na každém kroku číhají mazané pasti nastražené jejími nepřáteli. Je mnoho těch, kteří nechtějí, aby Emilka zjistila pravdu a spřádají proti ní nebezpečné a zákeřné plány.

Vydejte se spolu s Emilkou na dobrodružnou, napínavou, ale i nebezpečnou výpravu a pomozte v putování této statečné dívce.

Podaří se odhodlané Emilce rozluštit tajemnou minulost její rodiny a najít pohádkový poklad? Putuj světem spolu s hlavní hrdinkou na neopakovatelné výpravě světem!

Na co se těšit?

Poutavá zápletka a zajímavé postavy

Více než čtyřicet úrovní plných zábavy

Bonusové úrovně navíc

Odměny za dobrou hru

Ohromující grafika

Speciální úkoly pro hráče

Hádanky a odměny pro všímavé hráče

… a šance na záchranu světa a získání pohádkového pokladu!

Strategický průvodce s přehlednou grafikou ukáže postup všemi úrovněmi a navíc prozradí i zvláštní taktické triky a na co si dát v konkrétní úrovni pozor.

Český dabing!

Požadavky: Windows, procesor 650MHz nebo lepší, RAM 128MB, DirectX, Grafická karta 32MB. Před zakoupením hry prosím stáhněte demoverzi a vyzkoušejte jí. Pokud vám bude bez problémů fungovat demoverze, bude vám fungovat také plná verze.