Špidla Data Processing – Na stopě zločinu – Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 7. září 2017 nabízí společnost Špidla Data Processing ve sběratelské edici za 99,90 Kč počítačovou hru Na stopě zločinu.

Napínavá hledačka s tajemnou atmosférou ★ Bonusový příběh a hraní navíc ★ Trofeje za dobrou hru ★ Strategická příručka ★ Grafické návrhy ★ Tapety ★ Hudba ★ Mnoho dalšího navíc!

Jděte ve šlépějích Emily Meyerové z bostonského policejního sboru a čelte záhadnému případu deseti vražd. Půjdete po čerstvých stopách sériového zabijáka, a to za pomoci svých vlastních zkušeností a profesionálních vyšetřovacích metod.

Jste skoro na pokraji vyřešení případu, když tu se náhle někdo pokouší váš případ zamést. Obyvatelé Bostonu jsou nedávnými sériovými vraždami naprosto šokováni a vaší povinností je co nejrychleji postavit viníka před soud.

Během řešení mnoha hádanek, sbírání otisků prstů nebo dalších vzorků, budete díky různým policejním technikám podezřelému neustále na stopě. Když se ale z vašeho vyšetřování najednou stane otázka života a smrti, budete postaveni před největší výzvu svého života. Budou vaše detektivní dovednosti dostatečné, abyste přežili posmrtný život? Dokážete případ vyřešit?

Vyzkoušejte své síly ve světě duchů, temných hádanek, zámků a šifer. Využijte pomoc senzibila, který vás přivede zpět na svět a vyřešte případ sériového vraha.

Vyřešte případ deseti vražd!

Buďte pachateli na stopě s pomocí profesionální laboratoře!

Čelte nezapomenutelnému dobrodružství v posmrtném životě!

Zjistěte, zda se dokážete vypořádat s duchy a magií!

Odhalte v bonusovém příběhu temná tajemství!

A co vás čeká v bonusové kapitole?

I když to vypadá, že lidé okolo zloducha Garyho Fieldse stojícího za požárem a masovými vraždami, starými i moderními (a který se navíc vydával za vašeho kolegu Franka Hilla) již konečně budou mít klid, poté, co byl při boji Emily Meyerovou shozen ve hlavní kapitole ze střechy, situace má stále daleko k ideálu… Těsně před tím, nežli ho navždy odnese čert, se dotyčný ocitl v Limbu, stejně jako dříve ve hře i Emily. Zde okamžitě začal pracovat na dokončení svých nových pekelných plánů, do kterých mu jeho původní oběť, paní Anna Fricková opět velmi dobře zapadne, pročež ji unese opět, ale nyní ne proto aby ji zabil, ale aby do ní přenesl svoji duši před tím, nežli ta jeho navždy uvízne v Limbu. Jak se tu ale brzy dozvíte, věci zde fungují jinak, než jste zvyklí z vašeho světa a jediné, co na něj má vliv, je mocná Sluneční kuš. Najít ji v Limbu však nebude snadné… A tím méně zjistit, jak se s ní zachází!