Špidla Data Processing – Stonehenge – Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 21. září 2017 nabídne společnost Špidla Data Processing ve sběratelské edici za 99,90 Kč počítačovou hru Stonehenge.

Napínavá hledačka s tajemnou atmosférou ★ Bonusový příběh a hraní navíc ★ Trofeje za dobrou hru ★ Strategická příručka ★ Grafické návrhy ★ Tapety ★ Hudba ★ Mnoho dalšího navíc!

Ve Stonehenge došlo k obrovské, nečekané explozi. Vaše sestra byla právě tam, když vtom se před ní otevřely dva tajuplné portály, za kterými se rozprostírá svět plný běsů a hrůz. Tajná služba MI6 vysílá jednoho ze svých nejlepších agentů, aby pohromu zastavil. Ale i tak se záchrana vaší sestry Margaret a s ní i celého světa neobejde bez vás.

Spojte své síly se zkušeným agentem, prozkoumejte tajuplné světy za portály a zastavte běsnění hrozivých živlů.

Odhalte skutečný účel Stonehenge. Pronikněte do mýtů dávných dob a zachraňte celý svět!

Naplňte svou sbírku morfujících předmětů, sošek, úspěchů a artefaktů!

Luštěte další hádanky a minihry a stáhněte si původní skici, hudbu a filmy.

Neuvízněte na mrtvém bodě — k dispozici je detailní průvodce hrou.

A co vás čeká v bonusové kapitole?

Nuž, to tedy bylo těsné! Jen tak tak se vám u Stonehenge podařilo zachránit svět a teď je snad čas na zasloužený odpočinek? Zlo ale nikdy nespí a vaše sestra se ocitne znovu ve smrtelném ohrožení.

V bonusovém dobrodružství se střetnete s tajemným národem podzemních druidů a bude to jen váš důvtip, co jim zabrání uskutečnit své temné plány. Snad jste po dohrání hry Stonehenge neusnuli na vavřínech, protože ve sběratelské edici vaše dobrodružství zdaleka nekončí!