Špidla Data Processing – Snomor: Útěk ze snu – Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 12. října 2017 nabízí společnost Špidla Data Processing ve sběratelské edici za 99,90 Kč další rozšířenou variantu jedné ze starších počítačových her – Snomor: Útěk ze snu.

Napínavá hledačka s tajemnou atmosférou ★ Bonusový příběh a hraní navíc ★ Trofeje za dobrou hru ★ Strategická příručka ★ Grafické návrhy ★ Tapety ★ Hudba ★ Mnoho dalšího navíc!

Co je na světě nejsladší? Klidný spánek. A co nejtrpčí? Spánek, v němž vás obklopí zlo a z něhož není cesty ven… Dokážete přežít děsivou noční můru?

Už jako malá holčička Laura od svého otce slýchala, že je výjimečná. Zemřel však předčasně, a tak nestihl Lauře říct vše. Na památku má Laura od něj schovaný zvláštní amulet. Lapač snů, který ji chrání před nočními můrami.

Jak šel čas, Laura dospěla a stala se renomovanou umělkyní. Je právě na úspěšném hudebním turné, když tu lapač snů zmizí. Laura přímo uprostřed koncertu upadá do mdlob. Přivolaní lékaři jen bezmocně krčí rameny. Spánek je neobvykle hluboký. Nedokáži Lauru vzbudit a vrátit zpět do života. Jedinou a poslední nadějí se zdá být odborník na spánek, profesor Lang. Staňte se asistentem profesora Langa a pokuste se Lauru zachránit!

S pomocí profesorova vynálezu stroje snů se vydáte na nebezpečnou výpravu do Lauřina podvědomí. Nejdříve ji musíte ve spletitém snovém světě najít, a poté pochopit důvody jejího nezvykle silného spánku. Teprve potom ji můžete osvobodit a probudit z ošklivého snu.

Zničte noční můry jednu po druhé. Následujte stopy a vodítka, které vám Laura ve snovém světě zanechává. Budete-li úspěšní a vytrvalí, naleznete ve světě snů nejen pomocníky, ale také strůjce tohoto ďábelského spiknutí, zlého Snomora. Co je jeho cílem? Proč je Laura výjimečná a proč se ji Snomor snaží získat a využít? Hledejte odpovědi! Vydejte se na náročnou záchrannou výpravu právě teď. Zastavte zlo a vysvoboďte nebohou Lauru!

Ve hře na vás čeká:

Napínavý příběh

Krásná grafika

Český dabing

A co vás čeká v bonusové části hry? Kromě dalších bonusů také další hraní! A o co jde?

Jednu oběť zlovolného Snomora jste sice zachránili, má však ve spárech ještě dva další nevinné – a tentokrát je silnější, než kdy dřív. I vy však máte nové spojence a spolu s nimi jej jistě přemůžete. Pomozte novému hlavnímu Strážci snů chopit se moci, vypátrejte tajemné Pozorující v sadě fantastických nových lokalit a zachraňte lidstvo před vládou nočních můr.

Dále získáte 8 bonusových lokací, tapety na plochu, originální nákresy tvůrců hry, hudbu ze hry, malou zoologickou zahradu, obchod a trofeje ze hry.

Požadavky: Windows, procesor 2GHz nebo lepší, RAM 1024MB, DirectX, Grafická karta 32MB.