Špidla Data Processing – 12 úkolů pro Herkula 7: Zlaté rouno – Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 26. října 2017 nabízí společnost Špidla Data Processing další kousek ve sběratelské edici za 99,90 Kč, konkrétně již několikáté pokračování hledačky 12 úkolů pro Herkula 7: Zlaté rouno.

ZÁBAVNÁ POČÍTAČOVÁ HRA S JEDINEČNÝM PŘÍBĚHEM ★ BONUSOVÝ PŘÍBĚH A HRANÍ NAVÍC ★ ČESKÝ DABING ★ ÚROVNĚ S TAJNÝMI OBJEKTY ★ KOMPLETNÍ PŘÍRUČKA PRO HRU ★ TAPETY NA PLOCHU ★ A DALŠÍ!

Statečný Jason dostává nelehký úkol. Musí se vydat do vzdálených zemí Kolchidy a zde ukrást posvátné zlaté rouno. Pomoc žádá od svého přítele, mocného Herkula. Na strastiplnou cestu je třeba vybudovat bytelnou a nepotopitelnou loď Argó. Ta musí proplout všemi tajemnými hlubinami i mělčinami oceánu, aby pak zdárně dovezla hrdiny až do vytyčeného cíle.

Jason a Herkules však musí vzdorovat i dalšímu nebezpečí. Na palubě jejich lodi se skrývá zákeřný nepřítel. Řešte rébusy, najděte vlastní cestu skrz početné portály, nezalekněte se žádné zjevné či skryté nástrahy. Jen tak získáte zlaté rouno a splníte svůj nelehký úkol.

Těšte se! Co na vás čeká? Je toho dost…

Nový příběh plný nečekaných výzev

Ohromující grafika a český dabing

5 bonusových úrovní a jedna extra navíc

Zjistěte rozdíl mezi Orfeem a Morfeem

Odhalte jedinou Iásonovu pravou lásku

A co přináší sběratelská edice hry?

Získali jste zdárně zlaté rouno a oslavili překrásnou svatbu zamilovaného Jasona a Medei. Kletba zákeřného Herkula však snese na novomanžele další temnou kletbu. Je třeba se vydat na další nebezpečná dobrodružství, zdolat deset a jeden náročný bonusový úkol a zbavit se bájného artefaktu. Jen tak lze zachránit mladé štěstí a pohodu Jasona a Medei. Vzhůru za dobrodružstvím! Nebojte se ničeho – stejně jako bájní řečtí hrdinové!

Požadavky: Windows, procesor 650MHz nebo lepší, RAM 128MB, DirectX, Grafická karta 32MB.