Špidla Data Processing – Otrávená dýka – Sběratelská edice (PC hra)

V podstatě jediným nabízeným titulem za celý týden je ve čtvrtek 16. listopadu 2017 další novinka společnosti Špidla Data Processing, opět rovnou ve sběratelské edici za 99,90 Kč další z počítačových her Otrávená dýka.

Napínavá počítačová hra s jedinečným příběhem ★ Bonusový příběh a hraní navíc ★ Kompletní příručka pro hru ★ Odměny za dobrou hru ★ Tapety ★ Soundtracky ★ Český dabing

Zažijte napínavé dobrodružství spolu s odvážným Samem a jeho krásnou přítelkyní, princeznou Aurorou.

Vydejte se spolu s nimi na napínavou cestu do království Aurelia. Pohádkový svět tohoto království je ve strašlivém nebezpečí právě teď, když vstoupil do období renesance a nevídaného technického pokroku. Celá královská rodina čelí spiknutí a ocitá se v obrovském nebezpečí. Jen vy můžete vypátrat zpropadeného padoucha, jenž otrávil princeznu a vrátit ji zpět do bezpečí.

Na pomoc máte odvážného a chytrého malého robútka – jedinečného a nenahraditelného přítele, který dokáže číst myšlenky všech postav. Tak neváhejte a vydejte se ihned za dobrodružstvím a statečně zachraňte Auroru!

Čeká na vás:

neuvěřitelné a napínavé dobrodružství

krásná ručně kreslená grafika

obdivuhodný malý a chytrý robotický pomocník

A co navíc přináší sběratelská edice? Samozřejmě další hraní v bonusové kapitole! A co pro vás má nachystáno?

Princezna Aurora je bezpečně zachráněna. Na scéně se však objevuje nové nebezpečí. Samotná královna měla ošklivou nehodu a tradiční magie je na její zranění slabá. Spojte se s odvážnou kapitánkou Hermengildou a najděte zdroj mocné a kouzelné síly, která královnu uzdraví a s ní vrátí mír a klid celému království. Vzhůru za napínavým dobrodružstvím!

Požadavky: Windows, procesor 1650MHz nebo lepší, RAM 1024MB, DirectX, Grafická karta 32MB.