Špidla Data Processing – Ukrutný Modrovous – Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 8. února 2018 další novinka společnosti Špidla Data Processing, znovu rovnou ve sběratelské edici za 99,90 Kč počítačová hledačka s názvem Ukrutný Modrovous.

Hororová hledačka s úchvatnou grafikou ★ Bonusový příběh a hraní navíc ★ Strategická příručka pro hru ★ Nové hádanky ★ Minihry ★ Tapety ★ Soundtracky ★ Mnoho dalšího navíc!

Modrovous se zoufale ženil, v naději, že získá svého dědice. Jenže pokaždé, když se mu narodilo dítě, proměnilo se v učiněného netvora! Tentokrát svůj zrak upřel na místní dívčinu Rachel, aby se stala jeho další nevěstou. A skutečnost, že je již zasnoubená s jiným, ho zajímá jen pramálo.

Dokážete pomoci mladičkému páru vzepřít se ponurému osudu, dříve než bude příliš pozdě? Prožijte v této dobrodružné hledačce jedinečný romantický příběh!

Sbírejte během hraní bestie, sošky a kouzla.

Hledejte ve hře růže a směňte je za vybavení svého vlastního boudoiru.

Získejte úžasná ocenění za dobrou hru.

Užijte si další bonusy v podobě tapet, výtvarných nákresů či hudby.

Se strategickou příručkou ve hře již nikdy nezabloudíte.

V bonusové kapitole budeme svědky příběhu jednoho z Modrovousových synů, Ethana, jenž po pominutí kletby mohl konečně zakusit krásy života běžného smrtelníka.

Čaroděj Khasard, jenž dříve pracoval ve službách Modrovouse a s jeho svolením zkoušel své čáry na jeho synech, se však vrací — a nechce nic míň, než stát se nesmrtelným! Jakožto mág, nikoli šarlatán, se ale nebude zdržovat s hledáním receptu na elixír mládí — půjde na to přes svá kouzla!

S pomocí kouzel hodlá ukrádat lidem zbývající roky života a ty pak převádět na sebe. A kdo má před sebou více života než malé dítě? Khasard dá Ethanovi na výběr — buď si přivlastní duši jeho malého synka, nebo ji vysaje z jeho ženy.

Ethan se ale takové volbě vzepře — je odhodlán Khasarda zničit, a zachránit tak oba, ženu i dítě. Bude si moci konečně dopřát idylický život bez bolesti? To už záleží na vás!

Požadavky: Windows, procesor 1650MHz nebo lepší, RAM 2048MB, DirectX, Grafická karta 32MB.