Špidla Data Processing – Kořeny zla – Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 22. března 2018 stále ve stejném trendu, novinka společnosti Špidla Data Processing je opět rovnou ve sběratelské edici za 99,90 Kč – další hledačka s názvem Kořeny zla.

Tarskou říší zprudka se šíří choroba zhoubná, po níž nejeden obyvatel trpce skoná!

Anebo se jakožto mistrní léčitelé postavíte této šířící se nemoci čelem? Jste koneckonců jediní, kdo je proti ní naprosto imunní.

Hororová hledačka s úchvatnou grafikou ★ Bonusový příběh a hraní navíc ★ Strategická příručka pro hru ★ Nové hádanky ★ Minihry ★ Tapety ★ Soundtracky ★ Mnoho dalšího navíc!

Nikdo vůbec netuší, odkud se tato zhouba vzala. Ani jak se šíří. Všem jsou pouze známy její devastující účinky – těla obětí prorůstají kůrou a jejich končetiny připomínají spíše větve než cokoliv jiného!

Nezapomeňte však při svém pátrání na jedno. Imunita vůči této záhadné chorobě vás nijak neochrání proti všudypřítomnému zlu, ani původci nákazy, jenž tak hanebným způsobem svádí mocenské boje o císařský trůn!

A tyto mocenské boje sourozenců o císařský trůn budou pokračovat i v bonusové kapitole sběratelské verze hry!

Torenova zášť a zahořklost vůči sestře, která se ujala vlády a přísahala v pokračování odkazu svého otce, má své kořeny už v pradávné minulosti… Spřádá důmyslný plán, jak svou sestru elegantně odstavit a uchvátit vládu nad Tarským císařstvím jen a jen pro sebe! Jakákoli sourozenecká láska jde proto stranou – Toren neváhá použít cokoliv – ani černou magii! Magii, proti které jeho otec celičký svůj život bojoval.

Ochráníte císařovnu před vlastním sourozencem, který spíše připomíná samotné Ďáblovo sémě než oddaného bratra? Nebo selžete? Vše záleží na vašich schopnostech. Na nic nečekejte a ponořte se do napínavého děje hned teď!

Ve hře na vás ale čeká mnohem víc než jen napínavý příběh:

Hledejte přízračné artefakty lékařských nástrojů

Ocenění za úctyhodné výkony ve hře!

Rozšiřte si vědomosti o slavných lékařích své doby

Založte si vlastní Zoo

Lovte ocenění, které vypoví o vaší zdatnosti

A užijte si krásné tapety, libozvučnou hudbu ze hry nebo úžasné nákresy tvůrců hry!

Požadavky: Windows, procesor 2500MHz nebo lepší, RAM 2048MB, DirectX, Grafická karta 32MB.