Bohemia Motion Pictures – Madam služebná

V úterý 10. dubna 2018 nabízí Bohemia Motion Pictures za 199,- Kč další ze svých titulů Madam služebná. Romantická komedie, kde je láska silnější než postavení.

Bohatý a dobře situovaný americký pár Anne a Bob se rozhodne okořenit svůj upadající vztah a přestěhuje se do zámku v romantické Paříži. Při přípravě obzvláště luxusní večeře pro sofistikované mezinárodní přátele najednou pověrčivá a arogantní paní domu zjistí, že u stolu je prostřeno jen pro 13 hostů, a to ve své pověrčivosti v žádném případě nemůže dovolit. Hostitelka tedy vymyslí plán. Trvá na tom, aby se její věrná služebná Mária přestrojila za tajemnou španělskou šlechtičnu, čímž odvrátí “neštěstí“ u jejího stolu. Jenže stačí trochu víc vína a Maria si to začne u stolu užívat. Její osobitý šarm očaruje extravagantního britského makléře a vznikne z toho pěkně vášnivý románek. To se ale Anne vůbec nelíbí, pronásleduje svou služku po celé Paříži a rozhodne se stůj co stůj tuto milostnou aférku zničit.

Na csfd.cz 61 procent: Vcelku povedená story s francouzským šarmem. Začátek u večeře takřka geniální, zbytek bohužel zcela zbytečný.

Žánr: Drama / Komedie

Země původu: Francie

Rok vzniku: 2017

Původní název: Madame

Délka: 87 minut

Světová premiéra: 12. června 2017 – Austrálie (Sydney Film Festival)

Kinopremiéra v ČR: 30. listopadu 2017

Režie: Amanda Sthers

Námět: Amanda Sthers

Scénář: Amanda Sthers, Matthew Robbins

Produkce: Cyril Colbeau-Justin, Matthew Gledhill, Didier Lupfer, Alain Pancrazi

Hudba: Matthieu Gonet

Kamera: Régis Blondeau

Střih: Nicolas Chaudeurge

Společnost: LGM Productions Cinema / Made in PM / StudioCanal / Canal+ / Ciné+ / C8

Hrají: Toni Collette (Anne Fredericksová), Harvey Keitel (Bob Fredericks), Rossy de Palma (Maria), Michael Smiley (David Morgan), Tom Hughes (Steven Fredericks), Violaine Gilibert (Hélène Bernard), Stanislas Merhar (Antoine Bernard), Sue Cann (Mandy), Ariane Séguillon (Josiane), Amélie Grace Zhurkin (Rose), James Foley (Sean), Brendan Patricks (Toby), Tim Fellingham (Michael), Joséphine de La Baume (Fanny), Sonia Rolland (Marinette), Ginnie Watson (Jane Millerton), Noah Labastie (Gilles), Eric Zargniotti (Fedor), Alex Vizorek (Jacques), Jay Benedict (doktor Schurman), Salomé Partouche (Gabriella), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (2,39:1)

Bonus: žádný