Vyhodnocení soutěže se společností Mido Film

O víkendu skončila další soutěž, jejímž sponzorem byla opět společnost Mido Film Brno a je tedy čas na vyhodnocení a rozeslání výher netrpělivým vylosovaným šťastlivcům. 

Tentokrát se sešlo rovných 70 odpovědí, i když jejich počet byl tentokrát navýšen soutěžením celých rodinných klanů (až 8 stejných příjmení za sebou).

Nejprve se podívejme na správné odpovědi:

1) Na stránkách vydavatele lze nalézt upoutávku na chystaný poprázdninový titul Příběh o snílkovi, jehož hlavním hrdinou je zvíře. Které?

Delfín Daniel

2) Lze nalézt Mido film i na Facebooku?

Ano

3) V sekci odkazy na stránkách společnosti je možno nalézt i web, věnovaný (nejen) Brněnskému festivalu, který koresponduje svým obsahem s částí produkce Mido filmu a který proběhl letos od 7. do 9. května. Jaké je www adresa těchto stránek?

www.animefest.cz

Delfína poznali všichni (i když na jméno mu nepřišel nikdo), s Facebookem také umí zjevně pracovat všichni a Mido Film na něm nalezli, vyřazování nastalo pouze u třetí otázky. Losování tedy proběhlo ze 62 zbylých odpovědí.

Dostupné ceny (náhodný mix z příslušné várky DVD) tedy náš generátor náhodných čísel rozlosoval pro následující výherce:

Plšková Alena, Zlín

Metlíková Jana, Dub nad Moravou

Cepák Milan, Vodňany

Rébl Vladimír, Přerov

Šafránková Miluše, Hodonín

Ceny budou rozeslány v nejbližším možném termínu. Zachovejte nám svou přízeň.