Špidla Data Processing – Na Divokém západě

Jako obvykle v pravidelném termínu nabídne i Špidla Data Processing další kousek z edice Hráčův ráj, tentokrát se ve čtvrtek 16. září 2010 ocitneme Na Divokém západě za 49,90 Kč.

Zábavná hra pro rychlé rozveselení.

 

 

 

Snadná a zábavná hra pro rychlé zlepšení nálady! Vystřelte míč ze své pálky a zlikvidujte všechno, co na vás z obrazovky vyskočí. Každý zásah spustí gejzír cinkání, bouchání, praskání a skvělých grafických efektů. Zažijte na vlastní kůži pravý divoký západ. Zapomeňte na starosti a pojďte se bavit právě teď!

 

 

 

– 200 úžasných 3D kol

– množství způsobů destrukce

– vysoké herní napětí

– 8 různých herních prostředí

– jedinečné zvláštní efekty

– denní i noční kola

– nové druhy cihel v průběhu celé hry

 

 

 

Vaše cesta na divoký západ má jasný a jednoduchý úkol. Vyčistit toto místo od poskakující drůbeže, smrdutých kojotů a dokonce i zombíků. Abyste se k nim dostali, musíte zbourat ploty, zdi, domky i hrady, ve kterých se nepřátelé skrývají. Připravte se na pořádnou akční zábavu!

 

 

 

Vaší zbraní je odrazová pálka a míč likvidátor. Každý jeho náraz zaručeně způsobí nepřátelům nemalé problémy. Čím přesněji budete střílet, tím více bonusů získáte. Užitečná vylepšení pálky, bonusové výhry a šílené míče, které vám pomohou zvítězit v této super bláznivé hře. Občas kolem vaší hlavy prolétne i sestřelený nepřítel – jeho překvapený výraz vás zaručeně pobaví. Cesta k zábavě nikdy nebyla snazší. Pojďte se pobavit ještě dnes! Celá hra v češtině.

 

Zadní strana obalu