Blue Sky Film – Oči šílenství

Společnost Blue Sky Film ve čtvrtek 16. září 2010 pokračuje za zvýhodněných 69,- Kč dalším televizním titulem řady Edice strachu a krve s názvem Oči šílenství. Pět středoškolských studentek se záhadně ztratí cestou domů z fotbalového zápasu.

Pět studentek se vrací ze školního fotbalového zápasu domů. Cestou kolem opuštěného skladu narazí do terénního auta. Dívky se polekají a ujedou z místa nehody. Ženou se pryč tmou a neznámou cestou.

Dostanou se na místo zvané Oči. Čeká je šok, když se před nimi objeví osvětlené auto, jehož šofér je začne ohrožovat. Nezbude jim nic jiného, než utíkat, protože jinak přijdou o život. Otázka však je, jestli se jim to podaří…

Obal sice cituje jakýsi webový server a hlásá chytrý, originální a děsivý film, který nedostanete z hlavy, ovšem skóre kolem 30 procent je výmluvné: Odfláknuté, naivní, trapné a zbytečně natahované. Jasný nízkorozpočťák s amatérskou kamerou a hektolitry krve. Režisér si vystačil se 6 rádoby herečkami (pět uječených slepic a jedna údajná psychopatka), dvěma auty a kouskem lesa. Pryč od toho.

Zadní strana obalu 

Žánr: Horor

Země původu: USA

Rok vzniku: 2006

Délka: 90 minut

Původní název: Five Across the Eyes

Režie: Greg Swinson, Ryan Thiessen

Scénář: Marshall Hicks, Greg Swinson

Produkce: Rick Stroud, Greg Swinson, Ryan Thiessen

Hudba: Shannon McDowell, David Risdahl

Kamera: Ryan Thiessen

Střih: Ryan Thiessen

Kostýmy: Sandra Paduch, Greg Swinson

Společnost: Trauma One Entertainment

Natáčeno: Morristown, Tennessee, USA

Hrají: Sandra Paduch (Isabella), Danielle Lilley (Jamie), Mia Yi (Melanie), Angela Brunda (Caroline), Jennifer Barnett (Stephanie), Veronica Garcia (řidička), Dave Jarnigan (úředník), Keith Smith (mrtvola v SUV), Abby Vessell (mrtvola v SUV), Jane Swinson (mrtvola v SUV), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 1,78:1)

Bonus: žádný