Filmag horor – Megapiraňa

Filmag ve dvoutýdenním cyklu ve středu 22. září 2010 přichází za 59,- Kč ve slim krabičce v ediční řadě Horor s televizním filmem Megapiraňa. Největší piraně v dějinách filmu útočí! Tak už nám po produkci Asylum sahá nejen DVD edice…

Obří piraně útočí, neváhají spolknout loď nebo vrtulník. To vše a ještě mnohem víc ve filmu, který překypuje nejmodernějšími počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů.

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří najít si cestu na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě.

Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová  agent Jason Fitch!

30 až 40 procent: Pro fanoušky potvor a milovníky braku vysoce zábavný film. Asylumáci se zbláznili a posunuli hranice nemožného o notný kus vpřed. Opět rychlá vykrádačka potenciálního hitu (Piraně 3D). OOOOh, shit! Pohled na vyskakující rybičky, ukusující mrakodrapy – to stojí za to!

Zadní strana obalu 

Žánr: Akční / Sci-fi / Horor

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 88 minut

Původní název: Mega Piranha

Režie: Eric Forsberg

Scénář: Eric Forsberg

Produkce: Paul Bales, Stephen Fiske, David Michael Latt, David Rimawi

Hudba: Chris Ridenhour

Kamera: Bryan Olinger

Střih: Pablo Mari

Kostýmy: Gregory Paul Smith

Společnost: The Global Asylum

Natáčeno: Belize / Long Beach, Kalifornie, USA / Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Paul Logan (Jason Fitch), Tiffany (Sarah Monroeová), Barry Williams (Bob Grady), David Labiosa (plukovník Antonio Diaz), Jude Gerard Prest (Dr. Brian Higgins), Jesse Daly (Dr. Eli Gordon), Cooper Harris (poručík Julia), William Morse (poručík Stritch), Matt Lagan (kapitán ponorky Jim), Jonathan Nation (Mort), Jesel Ortloff (matka), Lola Forsberg (Steph), Jillian Easton (reportérka Jane), Joseph Porter (podporučík Filbert), Robert Don (Rodriguez), Anthony Wemyss (Bernie), Alessandro Tierno (seržant Ayudante), Myles Cranford (Sy), Jay Beyers (Toby), Eric Forsberg (velvyslanec US Arnold Regis), Carl Watts (kapitán Decker), Ryan Sherman (technik Jim), Natalie Nastulczykova (technička), Fernando Huc (řidič Jose), Edward Flores (voják), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus: