Špidla Data Processing – Brána světů – Cesta za horizont

Ve čtvrtek 23. září 2010 bude na pultech čekat další chytrá a vtipná hra pro celou rodinu v edici Česko hraje, kterou nabídne Špidla Data Processing. Za 49,90 Kč bude ke koupi Brána světů – Cesta za horizont. Naučíte se hrát za dvě minuty a zábava vám vydrží týdny. 

Vstupte do tajemné Brány světů. Procestujete přitom celý svět a možná odhalíte tajemství, které změní osud lidstva. Na cestě vás čeká spousta ukrytých předmětů, napínavých skládaček, zapeklitých hádanek a hlavně hodně zábavy. Pojďte se bavit!

 

 

 

– strhující příběh

– zábavné a důmyslné úkoly

– dvě úrovně obtížnosti

– povedená grafika

– 100% zábava

 

 

 

Nikol je úspěšná a chytrá novinářka, kterou jen tak něco nezaskočí. Jednoho dne dostane zvláštní dopis. Její otec je archeolog a v dopise píše, že učinil významný objev, který může zachránit celé lidstvo. Od té chvíle jako by se po něm slehla zem.

 

 

 

Od zmizení uplynula již dlouhá doba, avšak Nikola se s tím odmítá smířit a nakonec se jí podaří aktivovat tajemnou Bránu světů. Jediná cesta za milovaným otcem zaručeně vede tudy.

 

 

 

Vstupte do Brány světů společně s Nikolou a pomozte jí s hledáním ztraceného otce. Nebudete na to sami. S řešením neotřelých úkolů a hledáním vtipně ukrytých předmětů vám pomůže hodný pomocník Igor a spousta dalších zajímavých přátel. S jejich pomocí se vám jistě podaří zvítězit nad všemi nástrahami.

 

 

 

Odhalte tajemství, které je tak obrovské, že by mohlo zahýbat samotnými dějinami lidstva. Vydáte se na předlouhou cestu a navštívíte ta nejnádhernější a neuvěřitelná místa světa, a to včetně legendárních vznášejících se ostrovů. Řešte náročné hlavolamy, pomozte Nikole najít jejího milovaného otce a změňte budoucnost lidstva k lepšímu! Zaručeně se přitom pobavíte!

 

 

 

Celá hra v češtině. Vhodně pro děti, neobsahuje násilí. 

 

Zadní strana obalu