Vapet dětem – Můj kamarád duch

Vapet v ediční řadě Dětem v sobotu 2. října 2010 nabídne dobrodružný příběh Můj kamarád duch za 48,- Kč. Dobrodružství jako žádné jiné.

Charlieho otec je známý archeolog, který nedávno nalezl dlouho hledané ostatky legendárního cestovatele Coronada. Ty jsou teď vystaveny v muzeu. Jednoho dne se Charliemu zjeví Coronadův duch. Zpočátku z něj jde strach, ale brzy vyjde najevo, že je to duch neškodný, jen trochu otravný. Chce po Charliem, aby mu pomohl pohřbít jeho ostatky, a on tak mohl odejít na onen svět a mít konečně klid. Ukrást kosti z pečlivě střeženého muzea bude pořádná fuška, ale Charlie a Coronado u toho zažijí dobrodružství, jaké nepamatují.

Žánr: Dobrodružný / Komedie / Pohádka

Země původu: USA

Rok vzniku: 1994

Délka: 86 minut

Původní název: Charlie’s Ghost Story

Režie: Anthony Edwards

Námět: Mark Twain

Scénář: Lance W. Dreesen, Clint Hutchison

Produkce: Eric M. Breiman, Barry L. Collier, Patrick Ewald, Barbara Javitz, Steven Paul

Hudba: Jim Kremens

Kamera: Samuel Ameen

Střih: Frank Sacco

Společnost: Bo Ho Film Company Ltd. / Golden Harvest Company

Natáčeno: Hong Kong, Čína

Hrají: Trenton Knight (Charlie), Cheech Marin (Coronado), Anthony Edwards (Dave), Charles Rocket (Van Leer), Linda Fiorentino (Marta), Robert Hy Gorman (Tuggle), Daphne Zuniga (Ronda), Veronica Lauren (Ncki), J. T. Walsh (Darryl), Dean Cameron (šerif), Bethany Richards (Terri), Stephen Kearney, Alan Shearman, Leslie Danon (karatistka), Edwin Smith (prodavač), Simon Clarke (tenista), Candace Gaylord (Penny), Eric M. Breiman (taxikář), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky

Titulky: žádný

Obraz: barevný

Bonus: ?