Blue Sky Film – Christiina pomsta

Daleko jistější než v poslední době velmi zmatená edice Platinum jsou od společnosti Blue Sky Film příspěvky do edic dalších. Na čtvrtek 7. října 2010 je v plánu za zvýhodněných 69,- Kč další televizní titul řady Edice napětí s názvem Christiina pomsta. Když našla svého otce mrtvého, umínila si, že ho pomstí. Vypracovala rafinovaný plán. Nenávist a zloba jí zatemnily mysl….

K Rayovi, Mirandě a jejich dceři Haley se nastěhuje neteř Christie dva roky po tom, co její otec, Rayův bratr, spáchá sebevraždu. Christie má nějaké problémy s matkou, ale jinak se zdá v pořádku. Nicméně ona svaluje vinu za otcovu smrt na strýčka Raye. Otec přišel o práci a byl bez peněz. Christie je přesvědčená, že mu Ray odmítl pomoct a proto se otec zabil. Není to ale pravda, její otec byl gambler a všechny peníze, které mu Ray dal, prosázel. Když chtěl Ray za něj přímo platit účty, tak to nechtěl přijmout a zabil se.

Christie vymyslí složitý plán, jak strýce zničit a nakonec zabít. Domluví se s jinou dívkou přes internet, že na Raye, který pracuje jako gynekolog, svede, že ji nutil k sexu, a bude ho vydírat. Pak ale Christie dívku zabije, aby podezření padlo na Raye. A nakonec se pokusí Raye otrávit, aby to vypadalo jako sebevražda. Rayově manželce se podaří ho zachránit.

Oficiální text zní:

Christie bylo jen šestnáct, když zjistila, že se její milovaný otec zastřelil. Dlouho hledala důvod k jeho náhlému činu. Dozvídá se, že se topil v dluzích, a proto požádal o pomoc svého bohatého bratra, ten prý odmítl. Mladá dívka však nenechá nic náhodě a chce se svému strýci a jeho rodině pomstít. 

Jako u předchozích titulů stejná scénáristka, stejná produkce a stejně pod 50 procent.

Zadní strana balení 

Žánr: Krimi / Mysteriozní

Země původu: USA

Rok vzniku: 2007

Délka: 91 minut

Původní název: Christie’s Revenge

Světová premiéra: 24. června 2007 – USA

Režie: Douglas Jackson

Námět: Julia Stan

Scénář: Christine Conradt

Produkce: Josée Bernard, Tom Berry, Neil Bregman, Pierre David, Louis A. Massicotte, Stefan Wodoslawsky

Hudba: Steve Gurevitch

Kamera: Bert Tougas

Střih: Ion Webster

Kostýmy: Jennifer Stroud

Společnost: Sound Venture Productions

Hrají: Cynthia Gibb (Miranda Coltonová), Danielle Kind (Christie Coltonová), John Wesley Shipp (strýc Ray Colton), Anastasia Phillips (Selene Harverstonová), Annie Bovaird (Haley Coltonová), James McGowan (otec Richard Colton), Tyrone Benskin (detektiv Hogue), Lynne Adams (detektiv Adams), Ian Finlay (Dominick), Sophie Gendron (Janet Michaelsová), Jamieson Boulanger (Josh), Allison Graham (zdravotní sestra Renee), Jim McNabb (profesor Chin), Amanda Tilson (Tina), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: žádný