Vapet pro každého – Projekt A

Vrací se nám zpátky jak Jackie Chan, tak i Sammo Hung. Vapet v úterý 12. října 2010 v ediční řadě Pro každého nabídne Projekt A, digipackové balení bude ke koupi za 69,- Kč.

Lodě mířící do Hong Kongu ohrožují piráti, kteří se neváhají zmocnit celého nákladu a vzít rukojmí. Jejich řádění je třeba učinit přítrž. Seržant Ma (Jackie Chan) se přes počáteční nesouhlas svých nadřízených pustí do akce, která má piráty jednou provždy zlikvidovat. Po boku má ty nejlepší policisty a námořníky. A také jednoho zlodějíčka (Sammo Hung), kterému sice nejde až tak o dobrou věc, jako spíš o vlastní prospěch, ale jeho odvaha a silné ruce se budou hodit.

 

Zase mezi 70 až 80 procenty: Při všech těch soubojích se nezapomíná na scénky, evokující staré němé americké grotesky (inspirace Haroldem Lloydem a jeho pádem z hodinové věže). To, co předstírá děj, je jen nudná vata mezi skvělou akcí.

Zadní strana obalu 

Žánr: Akční / Komedie

Země původu: Hong Kong

Rok vzniku: 1983

Délka: 101 minut (1:40:58)

Původní název: ‚A‘ gai wak

Světová premiéra: 22. prosince 1983 – Hong Kong

Režie: Jackie Chan, Sammo Hung Kam-Bo

Scénář: Jackie Chan, Edward Tang

Produkce: Raymond Chow, Leonard Ho, Edward Tang

Hudba: Siu-Tin Lei, Nicolás Rivera

Kamera: Yiu-Tsou Cheung

Střih: Peter Cheung

Společnost: Authority Films / Golden Harvest Company / Paragon Films Ltd.

Hrají: Jackie Chan (Dragon Mi Yong), Sammo Hung Kam-Bo (Fei), Biao Yuen (kapitán Tzu), Dick Wei (Lor Sam Pau), Mars (Jaws), Isabella „Winnie" Wong (Winnie), Po Tai (Tai), Wu Long Cheung (člen VIP klubu), Hoi Sang Lee, Hoi-Shan Kwan (kapitán Chi), Wai Wong, Fat Wan (zločinec), Wing Man Kuen, Ho Kai Law, Hark-Sun Lau (admirál), Ma Wu (hráč mahjongu), Yun Kin Chow, Kwan Wong (pobřežní stráž), Yan Tsan Tang (pirát), Benny Lai (pobřežní stráž), a další

Menu DVD 

Údaje o DVD:

Výběr kapitol 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 kantonsky, česky

Titulky: česky

 

Nastavení zvuku a titulků 

 

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: upoutávky na další tituly na začátku disku