Urania – Tanec v Modrém pokušení

Společnost Urania mezi své tituly, věnované v poslední době především dětským divákům, vkládá ve středu 13. října 2010 premiéru filmu silně nedětného, Tanec v Modrém pokušení bude ke koupi za 59,- Kč. Vítejte v klubu Modré pokušení – vítejte do brutálního světa striptýzu.

Vítejte v našem striptýzovém klubu! Nabízíme vám ty nejpůvabnější sexy krásky vyvinuté přesně tam, kde to máte rádi. Poznejte šokující svět striptýzových tanečnic! Setkáte se s exotickými dívkami na jevišti tanečního klubu v San Fernando Valley v jižní Kalifornii.

Naivní Angel je z nich nejpopulárnější a svůj život chce změnit k lepšímu. Stejně jako sexy a suverénní milenka Jo i nová, svůdná a mladinká Jessie tančí proto, aby zapomněla na svět drog a hrubé chování mužů. A tajemná Jasmine utíká z reality do světa poesie. Žádná z nich to nemá jednoduché.

Všechny do jedné před vámi odhalí své tělo. Uvidíte, co jste si zaplatili. Jen jedno místo vám zůstane uzamčené. Sny a duše našich sexy striptérek. Které z nich se podaří uniknout ze světa striptýzu?

Náš příběh začíná příjezdem pornohvězdy, která se chce bavit. Tajemný Rus přijíždí do města, ubytuje se hned vedle v hotelu a dává najevo víc než pouhý zájem o Angel. Co zamýšlí?

Film působí na diváky zjevně různorodě, od domácího skóre 40 procent až po zahraničních 60: V žádném případě "Hříšné, vášnivé, strhující, prostě sexy", jak uváděla upoutávka. Jde o citlivé drama a zajímavou sondu do několika dnů života dívek od tyče. Film klame "obalem", který vyvolává dojem erotické podívané.  

Zadní strana obálky 

Žánr: Drama / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2000

Délka: 119 minut

Původní název: Dancing at the Blue Iguana

Světová premiéra: 14. září 2000 – Kanada (Toronto International Film Festival)

Režie: Michael Radford

Scénář: Michael Radford, David Linter

Produkce: Willi Bär, Ram Bergman, Graham Broadbent, Samuel Hadida, Damian Jones, Sheila Kelley, Dana Lustig, David Pomier, Leslie Jean Porter, Michael Radford, Ernst Etchie Stroh

Hudba: Tal Bergman, Renato Neto

Kamera: Ericson Core

Střih: Roberto Perpignani

Kostýmy: Louise Frogley

Společnost: Moonstone Entertainment / Bergman Lustig Productions / Dragon Pictures / Gallery Motion Pictures / Keystone Studios

Natáčeno: North Hollywood, Los Angeles, Kalifornie, USA / Van Nuys, Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Charlotte Ayanna (Jessie), Kristin Bauer (Nico), W. Earl Brown (Bobby), Daryl Hannah (Angel), Chris Hogan (Dennis), Sheila Kelley (Stormy), Elias Koteas (Sully), Vladimír Mashkov (Sacha), Sandra Oh (Jasmine), Rodney Rowland (Charlie), Jennifer Tilly (Jo), Robert Wisdom (Eddie), David Amos (Dave), Carolyne Aycaguer (Sophie), R. C. Bates (Jimmy), Jesse Bradford (Jorge), Christina Cabot (Christina), Bill Chott Angelin zákazník), Maurice Compte (drogový dealer), Jack Conley (policista Pete Foster), Marta Cunningham (Yolanda), Pete Gardner (Jerry), Ruthanna Hopper (Desiree), Stephen Hornyak (Trucker), Kevin Hunt (DJ), Peggy Jo Jacobs (Sarah), Joel Hurt Jones (zákazník), Jason Kravits (Gordon), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: