Špidla Data Processing – Cesta za dobrodružstvím – Na stopě duchům

Namísto čtvrtka 14. října 2010 se nakonec až v sobotu 16. října 2010 v nabídce objevily známé postavy, Špidla Data Processing nabízí se zpožděním další přírůstek edice Počítačová herna s názvem Cesta za dobrodružstvím – Na stopě duchům za 49,90 Kč. S Nelly a Tomem jsme se již potkali, a to dokonce již dvakrát.

Odhalte největší záhadu všech dob. Chcete prožít zábavné dobrodružství? Pak pomozte vyšetřit záhadu, kterou londýnští novináři označili za „nejopovážlivější zločin století“. Posbírejte všechny ukryté předměty a nenechte vychladnout stopu největšího tajemství všech dob.

 

Čeká vás skvělá zábava a výjimečná odměna. Pojďte se bavit!

– strhující příběh

– úžasná grafika

 

Tom a Nelly jsou posedlí dobrodružstvím. Nová záhada na sebe nenechala dlouho čekat. Nyní je třeba vyšetřit, jak spolu souvisí zmizení vzácného drahokamu a tajemné zjevení ducha. Jste připraveni vyřešit tuto hádanku? Připravte se na zapeklitou zábavu!

 

Vydejte se na dobrodružnou cestu, která povede přes půl světa. Použijte své pozorovací schopnosti a najděte všechny skryté předměty, abyste odhalili tajemství kousek po kousku. Jedno vám prozradíme. Klíč k vítězství je v osvobození duchů, kteří zůstali uvězněni v tomto světě.

 

Dostanete se na mystická místa, dozvíte se neuvěřitelné příběhy a zažijete skvělou zábavu. Nebojte se, nebudete na to sami. Tom a Nelly vám vždy rádi pomohou. Vaše šikovnost bude odměněna zaručenou zábavou a získáním nejdražšího drahokamu světa!

 

Užijte si napínavou hru ještě dnes. Vhodné pro děti. Naučíte se hrát za 2 minuty, zábava vydrží týdny. Celá hra v češtině.