Amercom – Hercule Poirot DVD 15

Z vydavatelství Amercom dorazilo do prodeje v pátek 10. července 2009 další DVD z kolekce Hercule Poirot, tentokrát s pořadovým číslem 15 za 69,- Kč. DVD obsahuje dvě epizody, opět s dabingem TV Prima s Jaromírem Medunou v hlavní roli.

Vražda na maškarním plese

Na Plesu vítězství dojde k vraždě – po půlnoci je nalezen mrtvý muž v kostýmu Harlekýna a další den umírá na předávkování kokainem i jeho přítelkyně, herečka Coco Courtneyová, jež byla na plesu v kostýmu Kolombíny. Jak uspěje Poirot v této podivné commedii dell’arte?

 

Záhada lovecké chaty

Kapitán Hastings je pozván na lov tetřívků a Poirot jej na venkov doprovází, v chladném počasí ale onemocní. Když je pak majitel panství Harrington Pace zavražděn, detektiv se i přes svou indispozici zapojuje do vyšetřování.

 

Žánr: krimi/detektivní

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 1991

Délka:  100 minut

Původní název: The Affair at the Victory Ball / The Mystery of Hunter’s Lodge

Režie: Renny Rye

Produkce: Brian Eastman

Hudba: Christopher Gunning

Kamera: Norman Langley

Hrají: David Suchet (Hercule Poirot), Hugh Fraser (kapitán Hastings), Philip Jackson (šéfinspektor Japp)

Vražda na maškarním plese: Pauline Moran (slečna Lemonová), Mark Crowdy (Cronshaw), David Henry (Eustace Beltaine), Haydn Gwynne (Coco Courtney), Nathaniel Parker (Chris Davidson), Natalie Slater (paní Davidsonová), Kate Harper (paní Mallabyová), Andrew Burt (James Ackerley) a další.

Záhada lovecké chaty: Diana Kent (Zoe Haveringová), Jim Norton (Roger Havering), Shaughan Seymour (Archie Havering), Roy Boyd (Jack Stoddard), Bernard Horsfall (Harrington Pace), Victoria Alcock (Ellie), Clare Travers-Deacon (Joan) a další

 

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, polsky (lektor)

Titulky: české, polské

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3