IFA records – David Spilka & James D.S. – Ghost (CD)

Společnost IFA records nastavuje svou druhou tvář a ve středu 20. října 2010 namísto svého alter ega "movie" nabízí "music", v prodeji je za 49,- Kč album David Spilka & James D.S. – Ghost. První metalová SuperStar.

Něco dostupných textů v původním znění:  

 

Dlouho očekávaná deska Davida Spilky a jeho kapely James D.S. Stejně jako na albu To my Soul si můžete vychutnat celou škálu nenechavých melodií zabalených do modrního zvuku kytar a její tvrdosti. James D.S. není žádná sladká partička a umí to místami pěkně rozject. Jinými slovy, namíchala pěkně barevný kotel muziky počínaje hard rockem s výletami a konče hard corem. Celkově vzato tu máme hodně slušnou nu-metalovou desku s pořádným feelingem. Na CD neuslyšíte jen vytříbenou techniku zúčastněných muzikantů, ale kus ze svého si přidali i hosté Honza Toužimský, Adam B. Sychrow, Gabriela Sun a Tereza Nejedková. 

CD Obsahuje kolekci deseti skladeb + videoklip ke skladbě Ghost. Dále multi-mediální menu s překlady textů a dalšími zajímavostmi. 

 

Oblíbený finalista soutěže Česko hledá Superstar se po dvou letech vrací na tuzemskou scénu s novou deskou nazvanou Ghost. Tu pořídil se svou skupinou James D.S., která se pohybuje v tvrdě rockovém teritoriu.

01. Second Dimension of Toys – 4:33

02. Ghost – 3:25

03. Memorial – 3:37

04. Jocker – 3:54

05. Misery – 3:33

06. Lord of Machines – 3:23

07. Gabriel – 3:17

08. Death of Faith – 4:33

09. Away from Eden – 4:04

10. Fear – 3:58 

Zadní strana obálky