Špidla Data Processing – Ztracené Eldorádo

 

Ve čtvrtek 21. října 2010 máme možnost zakoupit další zábavnou počítačovou hru od Špidla Data Processing za 49,90 Kč. Tentokrát nám vydavatel nabízí hru Ztracené Eldorádo, ve které se spojují minimálně tři stejné symboly. Procestujte celý svět a pomozte profesorovi Jacku Fosterovi najít ztracenou lásku. 

 

Zábavná počítačová hra pro celou rodinu.

Procestujte celý svět a pomozte profesorovi Jacku Fosterovi najít ztracenou lásku. Alice zmizela poté, co učinila významný archeologický objev. Hledejte stopy a objevte ztracený poklad při spojování drahokamů v této adventuře. Proveďte profesora Fostera Muzeem starověkých dějin v New Yorku i divokým pralesem jižní Ameriky. Dokážete nalézt Alici i získat poklad Ztraceného Eldoráda?

V této hře se můžete těšit na

– nádherné archeologické lokality
– 2 úrovně obtížnosti
– bonusové hry
– odpočinkovou hudbu
– dechberoucí příběh!

Ztracené Eldorádo je nová hra, ve které spojujete tři a více stejných symbolů. Spojování je mnohem jednoduší, a také mnohem zábavnější. Jediným kliknutím můžete vytvořit dlouhého hada z blýskavých obrázků a získat tak užitečné bonusy, které vám pomohou nasbírat co nejvíce bodů. Připravte si ukazováček a pojďte se bavit!
Alice našla tajemnou mayskou sošku a věří, že její síla může zachránit celý svět. Ihned posílá zprávu svému milovanému a žádá jej o návrat do New Yorku. Než se však přítel vrátí, Alice se ztratí. Nyní je řada na vás.
Posbírejte zlaté kameny, které jsou ukryté mezi stejnými symboly. Ty vám pomohou odhalit tajemství mayské sošky, a zároveň vám prozradí, kde Alici najdete. Když se vám to podaří, můžete si všechno posbírané zlato nechat jenom pro sebe! Pojďte si užít pořádnou zábavu!

Požadavky:

– Windows 2000 / XP / Vista
– procesor 600 MHz a vyšší
– 128 MB RAM
– DirectX
– doporučena je myš a zvuková karta 

Zadní strana obálky