DVD edice – Ďábel přichází

DVD edice s neznámým konkrétním datem vydání hlásí opět Top film Ďábel přichází za 49,- Kč. Modli se za úsvit. Vyšlo v sobotu 20. listopadu 2010.

Celý svět se domnívá, že vypukla pandemie a po Zemi se šíří záhadný virus. Pravdou je, že upíři (Vichyové) začínají přebírat kontrolu nad světem a čím dál více lidí je "nemrtvých".  V malém městečku nedaleko New Jersey je ještě několik málo lidí, kteří upírům nepodlehli. Ateistka Gwen Watersová vyhledá kněze-alkoholika Joe Cahilla, aby s jeho pomocí dala lidstvu ještě nějakou naději. Otec Joe s pomocí místních přestaví kostel na pevnost. Je na nich, aby přemohli mocné upíry a pokusili se tak překazit jejich vítězné tažení. Finální bitva o záchranu lidského druhu začíná.

Inflace modrých koleček na obalu, snažících se vnutit kupujícím, že jde o něco výjimečného, je zhola zbytečná, 25 procent v zahraničí, u nás ani ťuk: Během několika minut neuvěřitelný guláš a zmatek, superamatérské výkony „herců", ubohé triky. Odpad, kterým nemá smysl obtěžovat váš DVD přehrávač.

Zadní strana obálky 

Žánr: Horor

Země původu: USA

Rok vzniku: 2003

Délka: 98 minut

Původní název: Midnight Mass

Světová premiéra: 8. července 2003 – USA

Režie: Tony Mandile

Scénář: Tony Mandile, F. Paul Wilson

Produkce: Bill Bowen, Tony Mandile, Greg Morelli, Paul F. Trimboli

Kamera: Tom Agnello

Střih: Tom Agnello

Kostýmy: Diana Tadic

Společnost: Midnight Mass Productions LLC / Banshee Pictures

Natáčeno: Asbury Park, New Jersey, USA / Old Bridge, New Jersey, USA

Hrají: Julia Cornish (Raven), Elizabeth Vance (Dakota), Mariana Matthews (‚Mickey‘ Edwards), Pamela Karp (Gwen Waters), Rev (Vichy #3), St James (Vichy #1), Candice Leigh Bauman (blondýnka), Melissa Crawford (extra vampýr), Larry Dane (hlasatel 1), David Dwyer (Carl Edwards), Harry Ferone (reportér), Kelly Gesualdo (tetovaná dívka), Douglas Gibson (Fr. Joe Cahill), John Henning (face), Keith Lister (halsatel 3), Tony Mandile (Finnegan), Heather McGarth (dívenka), Annie Moll (lékařka), Rebecca Newland (hlasatel 2), Eri Savino (Vichy #2), Marvin W. Schwartz (Fr. Alberto Palmeri), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: