Špidla Data Processing – Antický Řím

 

Výjimečně ve středu 27. října 2010 vychází další z počítačových her od Špidla Data Processing. Tentokrát nepůjde o hru hledací, ani logickou, ale půjde o strategii ve stylu klasického Caesara. Za 49,90 Kč je k mání Antický Řím, a Vy se při zakoupení můžete podílet na rozkvětu starověké říše. 

 

  

Zábavná strategická hra.

 

  

 

Podílejte se na rozkvětu báječné starověké říše! Skvěle se při tom pobavíte a navíc získáte vděk samotného římského císaře. Postavte nová města, vycvičte dělníky, stavitele a obchodníky, kteří vám pomohou na cestě k úspěchu. Jen tak mimochodem si přitom postavíte vlastní vilu, o které se vám dosud ani nesnilo. Na nic nečekejte a pusťte se do hry! 

 

  

 

Antický Řím je zábavná strategická hra, která vás zaujme ihned v prvním kole. Vaším úkolem je rozšiřovat římské impérium – od malých farem postupně přejdete na výstavbu velkých měst, ve kterých je třeba vytvořit ideální podmínky všem obyvatelům. Ovládání hry je přitom velice jednoduché. Vyzkoušejte tuto originální hru ještě dnes! 

 

  

 

Senát i samotný císař spoléhají na vaši bystrou mysl a podnikavého ducha. Každý ví, že chléb se dělá z mouky, mouka z pšenice a pšenice nevyroste bez vody. Princip je to jednoduchý, ale dokážete vše vyrábět dost rychle na to, abyste nakrmili celé město a ještě stihli přebytky prodávat? A nezůstanete pouze u chleba – je třeba vyrobit také voňavé klobásky, módní oděvy, hliněnou keramiku a mnoho dalšího. 

 

  

 

Úspěch římského impéria závisí pouze na vás! Chopte se příležitosti a hrajte Antický Řím – zažijete přitom spoustu zábavy. Stavějte, obchodujte, rozvíjejte a celý Římský svět vám bude ležet u nohou!  

 

  

 

Požadavky: 

 

– Windows XP / Vista

– procesor 1,2 GHz

– 256 MB RAM

– 95 MB volného místa na disku

– DirectX

– doporučena je myš a zvuková karta 

 

Zadní strana obálky