Špidla Data Processing – Utajený svět umění 2

Co by byl čtvrtek bez zábavných počítačových her? I 11. listopadu 2010 se dočkáme dalšího kousku od společnosti Špidla Data Processing, za 49,90 Kč to bude Utajený svět umění 2

Zábavná hledací počítačová hra.

 

 

 

Máte rádi zábavu a povedené hry? Pak si nenechte ujít Utajený svět umění 2!

 

 

 

Pomozte FBI a zastavte gang zlodějů známých obrazů. Stanete se nejuznávanějším restaurátorem obrazů a otevřou se vám dveře k dílům nevyčíslitelné hodnoty. Vydejte se po stopě vzrušující záhady a dopadněte zloděje dříve, než zničí další mistrovská díla!

 

– zachraňte slavné obrazy

– odhalte gang zlodějů

– získejte uznání a bonusová kola

– prožijte vzrušující příběh

 

 

 

Lana Vassari je mladá a úspěšná restaurátorka obrazů. Vede klidný a spokojený život, jak se na ženu její profese sluší a patří. Vše se však má brzy změnit. Důvodem je opovážlivá krádež v jedné z nejslavnějších galerií. Ztráta cenných obrazů způsobí poprask nejen mezi umělci, ale také u agentů FBI!

 

 

 

Pátrání vede k nalezení několik obrazů – původní malby jsou ale překryté novou vrstvou.

 

Vaším úkolem je zrestaurovat obrazy do jejich původní podoby. Podaří se vám najít všechny předměty, které do obrazů nepatří? Když to dokážete, stanete se tajnou agentkou FBI a získáte neomezený přístup ke všem slavným obrazům!

 

 

 

Okouzlující a vzrušující příběh ihned pohltí děti i dospěláky. S radostí budete přijímat výzvy k nalezení mnoha skrytých předmětů, díky kterým spatříte světoznámá malířská díla. Když budete šikovní, získáte odměnu, kterou ocení každý hráč – několik herních kol navíc!

 

 

 

Vyzkoušejte ověřenou zábavu. Kupte si hru a pobavte se ještě dnes!

 

 

 

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí. Celá hra je v češtině. 

 

Zadní strana obálky