Hollywood Classic Entertainment – To byl zítra flám

Hollywood Classic Entertainment v úterý 16. listopadu 2010 nabízí v ediční řadě FilmParáda za 99,- Kč komedii To byl zítra flám. Totálně propařená komedie.

Čtyři nejlepší kamarádi ze studentských dob jsou zklamáni svým současným životem. Adama opustila jeho přítelkyně, Lou bere život jako nikdy nekončící večírek, Nickův život řídí na každém kroku jeho manželka a Jacob je zcela závislý na videohrách, kvůli kterým už ani nevychází. Rozhodnou se připomenout si bezstarostné dny a staré ideály z mládí. Jejich záměr se vyplní tak, jak by nikdy nečekali! Po bujarém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich životy začínají podruhé… Po prvotním šoku si začnou uvědomovat, že tohle je šance jak změnit svůj „současný" život.

Potisk DVD 

Originální komedie vás přesvědčí o tom, že na změnu není nikdy pozdě!

Od 60 skoro k 70 procentům, leč většina domácích komentářů vcelku kritických: Něco mezi Návratem do budoucnosti a Pařbou ve Vegas, není to úplně blbé, ale působí to jak scénáristům výplod po tripu.

Zadní strana obalu 

Žánr: Komedie / Sci-fi

Země původu: Kanada / USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 95 minut

Původní název: Hot Tub Time Machine

Světová premiéra: 26. března 2010 – Kanada, USA

Kinpremiéra v ČR: 20. května 2010

Režie: Steve Pink

Scénář: Sean Anders, John Morris, Josh Heald

Produkce: John Albanis, John Cusack, Grace Loh, Matt Moore, John Morris, Michael Nelson

Hudba: Christophe Beck

Kamera: Jack N. Green

Střih: George Folsey Jr., James Thomas

Kostýmy: Dayna Pink

Společnost: Metro-Goldwyn-Mayer Pictures / United Artists / New Crime Productions

Natáčeno: Big Bear Lake, Big Bear Valley, San Bernardino National Forest, Kalifornie, USA / Fernie, British Columbia, Kanada / Vancouver Film Studios, Vancouver, British Columbia, Kanada

Hrají: John Cusack (Adam), Clark Duke (Jacob), Craig Robinson (Nick Webber), Rob Corddry (Lou Dorchen), Sebastian Stan (Blaine), Lyndsy Fonseca (Jenny), Crispin Glover (Phil), Chevy Chase (opravář), Charlie McDermott (Chaz), Lizzy Caplan (April), Collette Wolfe (Kelly), Aliu Oyofo (mladý Nick), Jake Rose (mladý Adam), Brook Bennett (mladý Lou), Crystal Lowe (Zoe), Jessica Paré (Tara), Kellee Stewart (Courtney), Julia Maxwell (Lucy), Geoff Gustafson (doktor Jeff), Odessa Rojen (mladá Courtney), Viv Leacock (otec Courtney), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: