Filmag horor – Univerzální vojáci

Povědomý název, připomínající potenciální kinohit? Bingo! Jak jinak, než Asylum! Filmag výjimečně ve čtvrtek 18. listopadu 2010 za 59,- Kč rozhojní tituly v ediční řadě Horor dalším „pokladem" s názvem Univerzální vojáci. Geneticky upravení super zabijáci v akci.

Vládní program na vytvoření geneticky modifikovaných super vojáků skončí katastrofou, když armáda nezastavitelných zabijáků opustí své laboratorní cely dřív, než mohl kdokoliv jejich chování vyzkoušet v terénu. A věřte, že nebude zrovna slušné.

 

To na vlastní kůži pozná skupinka mariňáků, kteří jsou vysláni na vzdálený ostrov zachránit profesora a jeho cenný výzkum. Brzy po svém příjezdu však zjistí, že nebezpečí číhá doslova za každým keřem. Boj o přežití, ve kterém je povoleno téměř vše, může začít!

Na imdb.com úžasných 15 procent, na csfd.cz ještě úžasnější 2 procenta: Filmové servery nenabízí dostatečně nízké hodnocení, které by tomuto paskvilu patřilo. Raději se jděte dívat ven, jestli náhodou neroste tráva, strávíte čas užitečněji. Perfektní dárek pro někoho, koho z hloubi duše nenávidíte.

Zadní strana obálky 

Žánr: Akční / Sci-fi

Země původu: USA

Rok vzniku: 2007

Délka: 82 minut

Původní název: Universal Soldiers

Světová premiéra: 7. srpna 2007 – USA

Režie: Griff Furst

Scénář: David Michael Latt, Geoff Meed  

Produkce: Paul Bales, Nick Everhart, David Michael Latt, David Rimawi

Hudba: David Raiklen

Kamera: Alexander Yellen

Střih: Griff Furst, David Michael Latt

Společnost: The Asylum / The Global Asylum

Natáčeno: Gorman, Kalifornie, USA / Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Kristen Quintrall (svobodník Kate Rileyová), Dario Deak (Joe Ellison), Jason S. Gray (poručík Clarke), Rick Malambri (poručík Ash), Angela Vitale (Anne), Kevin Kazakoff (Dr. Frank DeMicco), Noel Thurman (Dr. Woodsová), Randy Mulkey (major Clifton), Cameron Gordon (Brian), Justin L. Jones (profesor Mueller), Rob Filson (univerzální voják), Matthew Wise (svobodník Dvid Brian), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1, podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: