Filmexport Home Video – Vánoční dobrodružství

Filmexport Home Video ve čtvrtek 25. listopadu 2010 přichází s dalším předvánočním titulem, který by měl být v prodeji za 99,- Kč. Tentokrát je to Vánoční dobrodružství. Jedinečný a nesmírně okouzlující příběh pro děti všeho věku.

Námětem této animované 3D pohádky je knížka Wisely’s Tales, která vypráví o moudré sově a jejích přátelích ze Severního lesa. Společně s nimi se vydáme na báječné dobrodružství plné legrace, ale i napětí.

Na Štědrý večer běsnící sněhová bouře přinutí Santu nouzově přistát v Severním lese a jeho vyplašení sobi se rozutíkají do všech stran. Přátelé moudré sovy proto spojí své síly, aby Santovi pomohli sehnat jeho soby dohromady a společně zachránili Vánoce. Musejí se potýkat se zuřícími přírodními živly a přitom spoléhat jeden na druhého. Tehdy malí zvířecí přátelé pochopí, jaký je skutečný duch Vánoc.

Kouzelný příběh, jenž malé i velké diváky uchvátí dokonalou animací, nám konečně zodpoví dávnou otázku, zda zvířátka také slaví Vánoce.

Na imdb.com skvělých 29 procent.

Žánr: Dětský / Animovaný

Země původu: USA / Kanada

Rok vzniku: 2001

Původní název: A Christmas Adventure …From a Book Called Wisely’s Tales

Světová premiéra: 2. října 2001 – USA

Délka: 49 minut

Režie: Dale J. Sexton

Námět: Anthony Asfur, Dale J. Sexton, Jack Olesker

Scénář: Jack Olesker

Produkce: Eric S. Rollman, Dale J. Sexton

Výkonní producenti: Anthony R. Asfur

Hudba: Michael Richard Plowman

Střih: Michael McBride

Společnost: Marvista Entertainment

Hlasy v původním znění: Joey Lawrence (Wolfpack Leader), Tiffani-Amber Thiessen (Vixen), Dean Cain (Donner), Richard Newman (Wisely Owl), Fran Dowie (Santa), Saffron Henderson (Rachael / Cupid), Cathy Weseluck (Darryl / Kimberoo), Andrew Francis (Nick), Andrea Libman (Natalie), Paul Dobson (Rockin‘ Raccoon), Kathleen Barr (Honey Bunny), Gerard Plunkett (Kingly Lion), Lee Tockar (Mousel), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný