Špidla Data Processing – Dobrodružný Mahjongg

Jako každý čtvrtek i 25. listopadu 2010 přichází další logická PC hra v edici Hráčův ráj, Špidla Data Processing nabízí za 49,90 Kč titul Dobrodružný Mahjongg

Zábava zaručena!

 

Seznamte se s archeologem Markem Hawkem. Tento odvážný cestovatel, znalec bojových umění a milovník mahjonggu se právě chystá na cestu. Přidejte se k Markovi! Navštívíte pět exotických kultur, vyřešíte řadu zábavných logických oříšků a budete hledat legendární artefakty. Především jeden zvláštní, který svému majiteli propůjčuje nevídané schopnosti…

 

Pojďte se bavit, dobrodružství už čeká!

– 100 klasických rozložení

– 25 dobrodružných úrovní

– nekonečný mód

– 5 nádherných sad kamenů

– 6 starověkých písní

– 27 pestrých pozadí

 

Dobrodružný mahjongg překonává dosavadní pojetí čínské hry mahjongg. Přináší tři různé možnosti hry. V dobrodružné hře odkrýváte příběh a pátráte po ztracených památkách, klasická hra vám nabídne mnoho pestrých herních rozložení a v dech beroucí nekonečné hře odebíráte části z neustále rostoucí věže herních kamenů.

 

V Dobrodružném mahjonggu se rovněž setkáte se zvláštními kameny, díky kterým budete moci k vyčištění hracího pole použít nové strategie. Například Silné kameny lze spojit s jakýmkoli kamenem stejné sady. Mocné kameny lze spojit s libovolným kamenem. A aby toho nebylo málo, experti mohou ovládnout síň slávy dosahováním bonusů za obratnou hru a sbírat poháry za výjimečné výkony.

 

Bohatý výběr herních možností, vkusné nové sady kamenů a snadná hratelnost zajistí Dobrodružnému mahjonggu trvalé místečko na vaší ploše. Pojďte se bavit teď hned, dobrodružství už čeká.

 

PC hra je vhodná pro děti. Celá hra je v češtině.