Vapet vás baví – Instruktor Schmidt

Vapet ve čtvrtek 2. prosince 2010 v ediční řadě Vás baví přichází s filmem Instruktor Schmidt, digipack bude v prodeji za 69,- Kč.

Schmidt je drsňák v uniformě, voják tělem i duší, zelený mozek. Při návštěvě arabské princezny je pověřen důležitým úkolem. Za žádnou cenu se do ničeho neplést! Schmidt se ale nedá odradit a je připraven chránit princeznu před útokem teroristů. Třeba i neexistujících. Jeho odvaha nezná mezí. A jeho blbost také ne.

 

Tentokrát asi přesně to, co člověk pod pojmem německá komedie očekává, 30 procent na imdb.com, u nás nic, komentáře žádné.

Zadní strana obalu 

Žánr: Akční / Komedie

Země původu: Německo

Rok vzniku: 2008

Délka: 88 minut

Původní název: Morgen, ihr Luschen! Der Ausbilder-Schmidt-Film

Světová premiéra: 14. října 2008 – Německo (Cologne Comedy Film Festival)

Režie: Mike Eschmann

Scénář: Johann A. Bunners, Knacki Deuser, Florian Gärtner, Jakob Hilpert, Rudolph Jula, Holger Müller

Produkce: Cornelius Conrad, Marion Dany, Christoph Fisser, Karlheinz Ganzer, Alban Rehnitz, Philip Voges, Sonja B. Zimmer

Hudba: Robin Hoffmann, Moritz Schneider

Kamera: Bernhard Jasper

Střih: Norbert Herzner

Kostýmy: Heike Schultz-Fademrecht

Společnost: Action Concept / Hofmann & Voges Entertainment GmbH

Hrají: Holger Müller (instruktor Schmidt), Axel Stein (Rainer Zielinski), Collien Fernandes (princezna Shirin), Hedi Kriegeskotte (Gundula Scheel-Golowskiová), Fahri Ögün Yardim (princ Ravan / princ Habib), Rainer Hunold (plukovník Herold), Bernhard Hoëcker (adjutant Klein), Horst Krause (děda Schmidt), Heinz W. Krückeberg (děda na vozíku), Friedrich Schoenfelder (soused Karl), Knacki „Klaus-Jürgen" Deuser (moderátor), Ingo Appelt (Jackie), Heinz W. Gröning (ministr obrany), Carolin Kebekus (Antonia Wagner), Hans Meiser (reportér), Tine Wittler (Verena), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 německy, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle imdb.com 1,78:1)

Bonus: