ABCD Video – Nejkrásnější místa světa 45 – Argentina

Sice se již objevují disky, věnované domácímu prostředí, leč ještě zůstalo nezmapováno i mnoho míst okolního světa. Další DVD z produkce ABCD video za 49,- Kč nás tedy opět vezme za hranice všedních dnů a nabídne Nejkrásnější místa světa 45 – Argentina. Vychází ve středu 1. prosince 2010.  

Argentina je druhým největším státem Jižní Ameriky. Ve filmu navštívíte hlavní město Buenos Aires, kde se projdete po náměstí Playa de Mayo, uvidíte nejen La Boca a San Telmo, které jsou prostoupeny neopakovatelnou atmosférou tanga, ale i rezidenční čtvrtě v deltě řeky Parana. Potom se vydáte k vodopádům Iguacu, které patří k nejobdivovanějším na světě. V údolí Humahuaca se u Tilcary setkáte s potomky indiánů Kečua. Ve městě Salta na vás čeká známá katedrála a také klášter San Bernardo. Řeka Calchaqui je nejdelší řekou v Argentině. Uvidíte jezero Angustera a dostanete se do národního parku Talampaya, který je srovnáván s nejkrásnějšími místy Arizony nebo Utahu. Pak si prohlédnete významná města Cordoba a Mendoza. Nejvyšší vrchol Severní i Jižní Ameriky Aconcague, nazývaná Inky jako «kamenná stráž» má téměř 7000 metrů. V Patagonii se seznámíte s místní bohatou faunou a na jih od poloostrova Valdez u pobřeží Golfo Nuevo a Golfo San José potkáte velryby i tučňáka magalhaenského…

 

Ve filmu na vás čekají ta nejkrásnější místa Argentiny.

 

Kapitoly:

 

01. ARGENTINA

02. BUENOS AIRES

03. VODOPÁDY IGUACU

04. TILCARA

05. SALTA

06. NP TALAMPAYA

07. VALLE DE LA LUNA

08. CÓRDOBA

09. MENDOZA

10. PATAGONIE

11. PUNTA TOMBO

12. OHŇOVÁ ZEMĚ

Další informace o Argentině získáte po vložení disku do DVD mechaniky vašeho PC, který automaticky spustí multimediální přílohu DVD. 

A film by Pierre Brouwers

Production: Media 9

DISCOVERING THE WORLD 

Zadní strana 

Údaje o DVD:

Délka: 53 minut + 25 minut bonusy

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL 4:3

Bonus: ukázky z filmů na DVD –

01. Paříž

02. Egypt

03. Nakladatelství JOTA

04. Aljaška – Duch divočiny

05. Erupce hory St. Helens

06. Kaňon Zion – Poklady bohů

07. Medvědi

08. Nejkrásnější místa

09. Pacifický ohnivý kruh

10. Pátrání po velkém žralokovi

11. Solarmax

12. Tropický deštný prales

13. Nádherný Sever

14. Afrika – Serengeti

15. Vlci

16. Ztracený svět