Hollywood Classic Entertainment – Agenti nula nula

Na konec týdne vydavatelství Hollywood Classic Entertainment přichystalo na neděli 15. srpna 2010 za 59,- Kč další film Agenti nula nula. Nejúspěšnější francouzská komedie roku od režiséra filmu Taxi.

Právě byla ukradena supertajná nukleární zbraň a francouzská tajná služba vyhlašuje nejvyšší možnou pohotovost. Je možné, že je mezi ní zrádce.

 

V prvé řadě ale potřebuje získat raketu zpět. Za tím účelem si najímají dva totální packaly – závisláky na počítačových hrách a ubohé atrapy Jamese Bonda – Willa a Bena. Než je vyšle na tajnou misi, musí oba projít náročným výcvikem.

 

Ani jeden ale netuší, že se stali jen návnadou v promyšleném plánu, jak odvést pozornost od skutečných agentů vyslaných do akce.

 

 

 

Na své cestě potkají sexy vražedkyně, tajné agenty a šíleného maniaka, který ovládnout celý svět. Jak si s tím vším poradí?

 

Remaky už netočí jen Američané a za jejich předlohy neslouží jen úspěšné evropské filmy. Může tomu být i naopak! Film Agenti nula nula je totiž francouzským remakem americké komedie Špióni jako my s Danem Aykrodem a Chevy Chasem!

 

Cca 35 procent venku, u nás s 19 procenty mezi dvoustovkou nejhorších na csfd.cz: Jestli je tohle ta nejlepší francouzská zábava za rok, tak snad ani není potřeba vědět, jak se jmenovaly ty ostatní filmy… Nebo možná ano – aby se jim člověk vyhnul. Zlatý Austin Powers.

Zadní strana obálky 

Žánr: Komedie / Dobrodružný

Země původu: Francie / Velká Británie

Rok vzniku: 2004

Délka: 86 minut

Původní název: Double zéro

Světová premiéra: 16. června 2004 – Francie

Kinopremiéra v ČR: 23. prosince 2004

Režie: Gérard Pirès

Scénář: Matt Alexander, Alexandre Coquelle, Matthieu Le Naour

Produkce: Timothy Burrill, Marc Fontanel, Emmanuel Jacquelin, Thomas Langmann, Jane Robertson

Hudba: Colin Towns

Kamera: Denis Rouden

Střih: Véronique Lange

Kostýmy: Chattoune

Společnost: La Petite Reine / Alma Gate Ltd. / M6 Films / 4 Mecs à Lunettes Production / 4 Mecs en Baskets / TPS Star

Hrají: Eric Judor (Benoît Rivière – Ben), Ramzy Bedia (William Le Sauvage – Will), Edouard Baer (muž), Georgianna Robertson (Natty Dreadsová), François Chattot (Bob d’Auckland), Didier Flamand (Pierre de Franqueville), Rossy de Palma (monokl), Li Xin (slečna Danová), Nino Kirtadze (matka), François Berland (otec), Inna Zobova (Alexandrie Bogdanová), Elena Soldatova (Alexandra Bogdanová), Zanna Daskova (tělo), Kristina Tsirekidze (tělo), Bernard Bloch (plukovník Fosse), Nicky Marbot (Robinson), Christophe Odent (generál Boucher), Patrick Vo (bratr slečny Danové), Lionel Abelanski (vynálezce D), Jean-Baptiste Puech (Paul), Frédéric Constant (Antione Fuchs), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 francouzsky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: Upoutávka, Scény z filmu, Fotogalerie