Blesk – Teror na palubě

Alespoň že někteří vydavatelé dodržují rozvrstvení vydávaných titulů a kupující většinou ví, který den (ne)kupovat. Hollywood Classic Entertainment v pondělí 16. srpna 2010 za 59,- Kč vydává další kousek s logem deníku Blesk, film Teror na palubě. Největší nebezpečí pro jejich misi už je na palubě.

Na opuštěném ostrově plném hadů se ukrývá vojenská základna a laboratoř doktorky Swansonové a jejího kolegy, kteří chtějí vyrobit univerzální hadí protijed. Vzhledem k hrozícímu válečnému konfliktu však budou muset narychlo všeho nechat a odjet na Taiwan stařičkou ponorkou. S sebou vezou i své smrtelně jedovaté hadí svěřence, kterým se během plavby podaří uniknout. Hon na nic netušící posádku může začít!

 

Videofilm dosahuje skvělých 30 procent v zahraničí, 18 u nás: Dřevění herci, mizerný scénář děravý víc než ementál, gumoví hadi se válí v ponorce a hlavní hrdina je likviduje střelbou (v ponorce, pro ty, kterým to nedošlo). Kdyby někdo přemýšlel, může problémy opravdu vyřešit, a to za 10 minut. Ale na tak krátký film by se nikdo nekoukal… Pokud se náhodou budete chtít podívat, nezapomeňte vypnout mozek.

Zadní strana obalu 

Žánr: Akční / Horor / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 83 minut

Původní název: Silent Venom

Světová premiéra: 2. června 2009 – USA

Režie: Fred Olen Ray

Scénář: Mark Sanderson

Produkce: Paul Baker, Cord Douglas, Glen Hartford, Steve Murada, Doug Price, Kimberly A. Ray, Jeffrey Schenck, Bart Slanaker, Peter Sullivan, Daniel Toll

Hudba: Stu Goldberg

Kamera: Theo Angell

Střih: Randy Carter

Kostýmy: Christopher Koelsch

Společnost: ARO Entertainment / Baby Steps Entertainment Inc. / Cinamour Entertainment

Natáčeno: Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Luke Perry (nadporučík James O’Neill), Krista Allen (Dr. Andrea Swansonová), Tom Berenger (admirál Bradley Wallace), Louis Mandylor (Jake Goldin), Anthony Tyler Quinn (Eddie Boudreau), John L. Curtis (nadporučík Houston Davies), Robert Catrini (major Drake – US Army), David Andriole (podporučík Richard Kelso), Sam Scarber (kapitán Rogers), Travis Dixon (důstojník Lozano), Haran Jackson (námořník Rhodes), Oliver Rayon (námořník Wilson), Bill J. Stevens (sekretář námořnictva), Gerald Webb (inženýr), T. Ryan Mooney, Kimo Keoke (zálesák), Ted Monte (Johnson), Jeffrey Christopher Todd (Helmsman Long), McKay Stewart (Cook), Michael Galvez (Planesman Ray), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: žádný