Vapet – Zítra snad bude líp

Vapet na pondělí 6. prosince 2010 přichystal zase jeden čerstvý kousek Zítra snad bude líp za 99,- Kč. Nikdy není příliš pozdě udělat správné rozhodnutí.

Někdy se prostě nic nedaří. Tak například Ned. Právě prochází krizí středního věku. Jeho práce nestojí za nic. Ne že by nechtěl být scénárista, ale psát scénáře pro pobuřující televizní show, ve kterých je nejdůležitější šokovat tím, kdo s kým a jak bizarně souloží, není zrovna to, co si představoval.

Jeho patnáctiletý syn mu právě oznámil, že je gay, druhé dítě se ve svých jedenácti letech zase bojí snad úplně všeho, co existuje. A jeho žena právě nastěhovala k nim domů do New Yorku svého nemocného otce z Detroitu, kterého nemá rád nikdo, ani ona sama. Ono taky není moc proč.

Přičtěme ještě to, že mezi Nedem a jeho ženou to v ložnici zrovna moc nefunguje. Je jasné, že někde to musí bouchnout. A ještě jedna věc – Nedova kolegyně je zatraceně sexy a hrozí, že jejich spolupráce bude mít „vedlejší učinky".

Kolem 60 procent (u nás doma nic) a jak píše moviezone: Liev Schreiber má hezké vousy, Helen Hunt hezké vlasy a Carla Gugino hezké plavky a to je asi tak všechno. A jediný zahraniční komentář praví: Film je zajímavý a realistický, herecké výkony solidní, ale konec je tak nějak „rozmazaný".

Zadní strana obalu 

Žánr: Drama / Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 90 minut

Původní název: Every Day

Světová premiéra: 24. dubna 2010 – USA (Tribeca Film Festival)

Režie: Richard Levine

Scénář: Richard Levine

Produkce: Miranda Bailey, Michael Bederman, Sam Hoffman, Matthew Leutwyler, Amanda Hartrey

Kamera: Nancy Schreiber

Střih: Pam Wise

Kostýmy: Ane Crabtree

Společnost: Ambush Entertainment / Cold Iron Pictures

Natáčeno: Bayside, Queens, New York City, New York, USA / Whitestone, Queens, New York City, New York, USA

Hrají: Carla Gugino (Robin), Liev Schreiber (Ned), Helen Hunt (Jeannie), Eddie Izzard (Garrett), Brian Dennehy (Ernie), Ezra Miller (Jonah), David Harbour (Brian), Benita Robledo (Guillermova dívka), Chris Beetem (Eric), Skyler Fortgang (Ethan), Tilky Jones (Ian), Daniel Yelsky (Callen), Bianca Giancoli (Stefanie), George Riddle (stařík #2), Sabrina Hahn (Ashley), Albert M. Chan (Dr. Lee), Daniel Farcher (Kirk), Stan Carp, Kahan James (Matt), Steve Routman (pan Finley), June Miller (Anita Roosin), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: