ABC – Alpine Skiing + Ski Jumping

Pokud patříte k těm, kteří si raději než vlastní končetiny při aktivním sportu lámou prsty nad klávesnicí, myší a podobnými zařízeními při ovládání virtuálních sportovců, pak máte šanci ve středu 21. ledna 2009, kdy ABC vydává další z levných počítačových her. Za 49,- Kč je ke koupi rovnou dvojice Alpine Skiing + Ski Jumping.

  

Na DVD je dvojice her:  

1. ALPINE SKIING 

Nejautentičtější zážitek ze zimních sportů! Vydejte se s námi do hor za nejúžasnějšími sportovními výkony roku. Ve hře ALPINE SKIING – WINTERCUP EDITION je to jen mezi vámi, smrtící sjezdovou dráhou a neúprosnými stopkami. Využijte svých lyžařských dovedností a ukažte světu, kdo je králem sportovních disciplín slalomu, obřího slalomu, super-G a sjezdu! Na zasněžených kopcích jste tolik legrace ještě nikdy nezažili. Vaše kariéra sportovního profesionála právě začíná. Ale být dobrým sportovcem neznamená jen vítězit, prohrávat nebo lámat světové rekordy. Je to především každodenní dřina, trénink, pracování na svých dovednostech, najímání zkušených trenérů, vyjednávání se sponzory a pořizování té nejkvalitnější a nejlepší sprotovní výstroje. Unikátní kombinace akčního sportovního klání a simulace.

2. SKI JUMPING 

Skoky na lyžích jsou návykovým sportem. A to nejen na televizních obrazovkách. Nazujte si lyžařské boty a postavte se na rozjezdovou plochu jednoho ze 39 originálních skokanských můstků. Přeskočte všechny své soupeře! Kromě dokonalého zážitku z perfektního ovládání a úchvatné krajiny nabízí hra také ovládání kompletního manažerského zázemí profesionálního sportovce. Vaším úkolem bude najímání zkušených trenérů, shánění kvalitní výstroje a sepisování smluv se sponzory.

Požadavky:

operační systém Windows XP/Vista

procesor Pentium III/Athlon 800 MHz

operační paměť 256 MB

grafická karta GeForce 5600/Radeon 9600

zvuková karta DirectX kompatibilní

pevný disk 2 GB

příslušenství: DVD-ROM, myš, klávesnice

síťová hra: LAN

 

Poznámka: Integrované grafické karty a grafické čipy (Intel, Sis aj.) na noteboocích nejsou podporovány. Český manuál ke hrám je přiložen v elektronické podobě na médiu. Hry jsou dodávány v anglickém jazyce.