Špidla Data Processing – Ledové drahokamy

Společnost Špidla Data Processing chystá na čtvrtek 20. ledna 2011 další počítačovou hru pro celou rodinu, za 49,90 Kč bude možno zakoupit (zřejmě v reedici, i když nejsme schopni v naší evidenci najít případné původní datum vydání) Ledové drahokamy

Zima je fajn. Ale na druhou stranu je příjemné v létě vyměnit koulovačky a mrazivá rána za nanuky a osvěžující koupání v bazénu. Ale pozor, paní Zima se rozhodla zůstat a už nikdy neodejít!

 

 

 

 

Zajala spoustu roztomilých zvířátek a uvěznila je v ledovém vězení. Jejich záchrana je jen a jen ve vašich rukou!

 

Ledové drahokamy jsou hrou, v níž přesunujete řady a sloupce třpytivých diamantů tak, abyste vytvořili skupiny tří nebo více stejných drahokamů. Tím uvolníte delfíny, lední medvědy a další zvířata uvězněná v ledu. Jakmile je osvobodíte, získáváte bonusy, které vám pomohou k vítězství. Vytvořením velkých kombinací či jinými skvělými kousky můžete dokonce sbírat i cenné trofeje! Kromě rozsáhlého režimu Výprava na vás čeká i 100 hlavolamů v logickém režimu, v němž přesouváte kameny na hrací ploše do té doby, než se vám podaří vytvořit obrázek podle předlohy.

 

 

 

 

Hra Ledové drahokamy uchvátí srdce každého příležitostného hráče svojí grafickou propracovaností, jednoduchostí hry i zábavou na mnoho hodin.

 

Plná verze nabízí:

100 úrovní v logickém režimu

Rady a nápovědu během hry

Záchranu všech uvězněných zvířátek

Jednoduché ovládání myší

Sbírání trofejí

Neomezený čas v odpočinkovém režimu a režimu Výprava

 

 

 

 

Dopřejte si více zábavy u počítače. Ledové drahokamy dokáží sověžit i bez násilí!

 

Požadavky:

Windows 98/ME/2000/ XP

procesor 700 MHz

128MB RAM

DirectX