Filmexport Home Video – Nejslavnější princezny světa

Filmexport Home Video ve středu 26. ledna 2010 přichází s dalším z digipackových dokumentů, ke koupi budou Nejslavnější princezny světa za 99,- Kč.

Jednou z nejdůležitějších postav pohádkových příběhů, které jsme slýchali v dětství, je rozhodně princezna. Ať už se do královské rodiny narodí jako Šípková Růženka, nebo se do ní přivdají jako Popelka.

Opravdové princezny mají se svými pohádkovými protějšky mnoho společného: oblékají se do exkluzivních modelů, jedí nejvytříbenější pokrmy a jsou obklopeny luxusem paláců. Avšak život v moderním světě je pro ně na hony vzdálený pohádkám.

Tento dokument přináší fascinující portréty nejkrásnějších a nejmilovanějších žen královské krve za posledních 50 let. Vydáte se s ním na velkolepý výlet plný romantické lásky, zármutku, tragédie i protikladů, jež urozený život těmto moderním pohádkovým princeznám přináší.

Společenské tlaky i velká očekávání královských rodin činí život těchto soudobých princezen daleko odlišnější a náročnější než jakákoli pohádka. Tato mimořádná kolekce přináší portréty princezny Diany, kněžny Grace, vévodkyně Fergie a mnoha dalších urozených dam.

Zase jeden z dokumentů, o nichž nelze najít nic podrobnějšího.

Tak podle zadní strany obsahuje následující bonusy:

Dánská princezna Mary – přípravy na den D

Sophie, hraběnka z Wessexu – radost i smutek

Korunní drahokamy, královské dražby

Královské svatby

Sarah Ferguson – život bez královské rodiny

Princové a jejich přítelkyně

Princezna Diana – proměna v módní ikonu

Korunovace královny Alžběty II.  

Zadní strana 

Žánr: Dokument

Země původu: Austrálie

Rok vzniku: 2009

Původní název: ?

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný