Bontonfilm – Comeback 1

Po jednom seriálu přichází Bontonfilm s dalším produktem TV Nova, v úterý 8. listopadu 2011 by se měl v trafikách objevit Comeback – 1. DVD za 99,- Kč.

Kultovní sitcom!

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a zkouší žít normální život jako majitel obchodu s deskami. Což dost dobře nejde, neboť s ním žije jeho svérázný bratr Ozzák, zapřísáhlý metalista a zaměstnanec zmíněného obchodu. A uštěpačná dcera Iva s kamarádkou Sašou a jejím bratrem Lexou mu na vyrovnanosti také nepřidávají…

 

Disk obsahuje 4 díly:

Gott ex machina – 11. září 2008

Obchody váznou. V krámku U dvou akordů už pomalu zapomněli, jak vypadá zákazník. Prach padá na cédéčka a Tomáš přitom musí splácet obchod a platit nájem. Jedna stařenka dychtící po Evě a Vaškovi tržbu nevytrhne. Ani pubertou paralyzovaný Lexa nemíní nakupovat, jeho sestra Saša aspoň nenaštve, protože je neviditelná. Jenže dluhy narůstají jako sněhová koule a jednoho dne vtrhnou do obchodu vymahači dluhů. Je to pro Tomáše potupa, když místo své fotografie musí podepsat splátkový kalendář. Ještěže po jeho autogramu touží také jeho letitá fanynka Marcelka, která zabrání nejhoršímu. Ale kde rychle sehnat 100 000 korun? Všichni Tomáše chápou, ale nikdo mu nechce půjčit. Naštěstí jsou i jiné způsoby, jak se zbavit vymahačů.

Souboj titánů – 18. září 2008

Dva kohouti na jednom smetišti, to nikdy nedělá dobrotu. Marcelka a Ozzák v jednom obchodu, to je snad ještě horší. Tihle dva si jdou od prvního setkání po krku jako jeleni v říji. Ale jenom jeden z nich se může stát šéfem prodeje. Kdo to bude? Tomáš rozhodne, že ten, kdo do konce týdne prodá nejvíce desek. Následující hon na zákazníky zastíní i Iviny problémy s učitelkou matematiky, která sice už žákům nemlátí hlavou o lavici, ale uši jim kroutí pořád. Marcelčino Kolo štěstí přiláká do obchodu hejno zákazníků, ale Ozzákova sleva s pivním bonusem zabírá také. Nelítostný souboj na život a možná i na smrt vrcholí Tomášovou autogramiádou. Skóre je vyrovnané. A kdo se nakonec stane šéfem prodeje? Tomáš rozhodne spravedlivě.

Pomáhat a chránit – 25. září 2008

V rodině Pacovských se odehrává detektivka. Tomáš totiž pojal důvodné podezření, že jeho dcera Iva má kluka. Chce ho vypátrat, prolustrovat a případně zneškodnit jako nášlapnou minu. Jde zarputile za svým cílem od indície k indícii a jeho podezření přitom nabývá obludných rozměrů. Už není pochyb o tom, že Iva s někým chodí. Tomáš bije na poplach. Chce dceři randění zakázat, ale se zlou se u Simony potáže, a tak své dceři alespoň valí moudra do hlavy. Marně. V přesexované době se jeho varování míjejí účinkem. Ale Tomáš má konečně stopu. Marcelka viděla Ivu s jejím klukem. Ona ho poznala, jednou před ní na večírku vyskakoval z dortu. Je to striptér! Tady už končí veškerá legrace, i když je to sitcom. Tomáš a spol musí konat.

Pravidla rodinného provozzu – 2. října 2008

Televizní pořad Boží mlýny si vytkl za úkol exhumovat někdejší hvězdy šoubyznysu za účelem kopání do mrtvol. Když Tomáš zjistí, že naposled si jeho tvůrci posvítili na Pavla Horňáka, nemůže se ubránit dojmu, že tentokrát je na řadě on. Vždycky šel přece po Horňákovi. Tomáš dostane strach z televizního štábu a snaží se přejít do ilegality. To Ozzák je naopak vidět až moc, při jízdě v autoškole zapomene vzít s sebou do auta instruktora, splete si dvanáctistupňové stoupání s Plzeňským pivem a havaruje. Kdyby se jenom o tomto incidentu dozvěděly Boží mlýny, uvažuje Tomáš, vznikly by o Pacovských rovnou dva díly. A to je jenom špička ledovce. Marcelka si naštěstí jako vždycky ví rady. A zbytek dokoná řidič Ozzák.

Zarážející je, že podle všech dostupných podkladů začíná vydávání až druhým dílem, chybí úvodní Křeslo…

Žánr: Sitcom / TV seriál

Země původu: Česká republika

Rok vzniku: 2008

Délka: 4 x 27 minut

Režie: Jaroslav Fuit, Petr Fišer

Scénář: Tomáš Baldýnský

Produkce: Tomáš Baldýnský, Michal Wondreys

Kamera: Viktor Smutný

Společnost: TV Nova

Účinkují: Tomáš Matonoha (Tomáš "Tomi Paci" Pacovský), Martin Dejdar (František "Ozzák" Pacovský), Kristýna Leichtová (Iva Pacovská), Dana Batulková (Marcelka Divićová), Simona Babčáková (Simona Bůčková), Marie Doležalová (Alexandra "Saša" Bůčková), Matouš Ruml (Alexandr "Lexa" Bůček), Stanislav Hložek, Karel Gott, Jakub Žáček, Martin Matejka (vymahač Fanda), Aleš Putík (vymahač Luba), Olga Schmidtová (zákaznice), Karol Nerpas, Jan Maria Sieber, Naďa Vicenová ("Kometa" Zbořilová), Josef Zýka (zákazník), Jan Szymik (zákazník), Monika Žaková (Tomiho fanynka), Helena Vondráčková, Lukáš Jůza (Robert), Marie Doležalová (druhá Saša), Michal Wondreys, Martin Dejdar (Daniel Hrachovský), Kristýna Leichtová (Eva),

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: