DVD edice – Touha + Smyslná touha (2 filmy)

Mezi hojnou nabídkou reedic se s heslem 2 filmy za cenu jednoho nabízí od DVD edice dnes ve čtvrtek 3. prosince 2009 disk, obsahující filmy Touha + Smyslná touha za 49,- Kč. 2 filmy o lásce, sexu, touze a přátelství.

Touha:

Trevor Holden byl právě svědkem toho, jak se jeho přítel Derrell předávkoval heroinem – znovu. Je to jeho největší přítel a Trevor cítí povinnost Derrellovi pomoci. Vést jej v jeho pokusu o vystřízlivění.

Film Touha je příběhem o dvou mužích, z nichž každý touží po něčem jiném. Cesta je ale svádí k jednomu bodu. K nim samotným.

Žánr: Erotický / Drama / Gay / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2007

Délka: 88 minut

Původní název: Holding Trevor

Režie: Rosser Goodman

Scénář: Brent Gorski

Produkce: Rosser Goodman, Brent Gorski, Oneita Parker, Stephanie Sklar

Kamera: Kara Stephens

Střih: Donna Mathewson

Kostýmy: Oenita Parker

Společnost: KGB Films / Stray Films

Natáčeno: Hollywood, Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Brent Gorski (Trevor), Jay Brannan (Jake), Melissa Searing (Andie), Eli Kranski (Ephram), Christopher Wyllie (Darrell), Dawn Mondie (Mary C), Mathew Pasillas (kluk v baru), Isaiah Garnica (kluk BBQ), Yaniv Madmon (kluk na párty), Joseph Roslan (nemocný HIV), a další

Smyslná touha:

Cyrus, Tim and Erik byli blízcí přátelé, ale po škole se rozdělili. Nyní je osud opět svedl dohromady a tráví společné dny v domě na brazilském pobřeží.

Přivydělávají si striptýzem před webkamerou. Jakmile ale jejich klienti začnou vyžadovat více akce a sexu, nastávají první konflikty.

Žánr: Erotický / Drama / Gay / Romantický

Země původu: Německo

Rok vzniku: 2003

Délka: 80 minut

Původní název: Saudade – Sehnsucht

Režie: Jürgen Brüning

Scénář: Jürgen Brüning

Produkce: Jürgen Brüning, Dieter Tempel

Kamera: Kristian Petersen, Ralf Schreckenberg

Střih: Christoph Doering

Společnost: Jürgen Brüning Filmproduktion

Hrají: Hendrik Scheider (Erik), Aldri Anunciação (Miguel), Tarik Qazi (Cyrus), Daniel Bätscher (Tim), Maria Lucia da Silva Ludwig (Maria), Marilza da Cruz Pinto Gregiao (Angela), Zezé Motta (Miguelova matka), Sérgio Menezes (Fabio), Marcelo Rodrigues (dvojče), Márcio Rodrigues (dvojče), Vladimir J. O. Filho (Henrique), Marcus Tulius Franco Morais (kazatel), Maria Márcia da Silva (věštkyně), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný (2,35:1)

Bonus: