Magic Box – Scooby Doo: Měsíční nestvůra vylézá

V úterý 11. května 2015 se na pultech objevil další novinka z katalogu společnosti Magic Box – za 199,- Kč opět příspěvek do bláznivé série Scooby-Doo: Měsíční nestvůra vylézá. Původní film!

Dobrodružná výprava Scooby-Dooa a jeho kumpánů do vzdálených světů znamená velký krok pro celé psí pokolení! Scooby-Doo, Shaggy, Fred, Daphne a Velma vyhrají poslední volné letenky do vesmíru. Na cestu se vydají v ultra moderní kosmické lodi miliardáře Slye Barona zvané Sly Star 1. Jejich nespoutanou zábavu však naruší setkání se záhadným mimozemšťanem, který začne raketu ničit! Posádka musí rozbitou loď opustit a přesunout se na Baronovu základnu… na odvrácené straně Měsíce! Podaří se pětici kamarádů rozluštit mimozemské tajemství? Najde Scooby-Doo na Měsíci pochoutky? Sundá si Fred někdy helmu? Pusťte se spolu s nimi za odpovědí až na samou hranici vesmíru!

Na csfd.cz 68 procent a komentáře, rozcházející se v ostrém úhlu: Nuda, kterou nelze dokoukat. Nejlepší a nejoriginálnější příběh za poslední léta.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Rodinný / Sci-fi / Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 2015

Původní název: Scooby-Doo! Moon Monster Madness

Světová premiéra: 17. února 2015 – USA

Kinopremiéra v ČR: 29. dubna 2015

Délka: 76 minut

Režie: Paul McEvoy

Scénář: Mark Banker

Produkce: Alan Burnett, Paul McEvoy, Sam Register

Střih: Kyle Stafford

Společnost: Warner Home Video

Hlasy v původním znění: Frank Welker (Scooby-Doo / Fred), Mindy Cohn (Velma Dinkleyová), Matthew Lilllard (Shaggy), Diedrich Bader (H.A.M.), Eric Bauza (Clark Sporkman), Jeff Bennett (Colt Steelcase), Jennifer Hale (Shannon Lucas / Ridley / Launch Manager), Mark Hamill (Zip Elvin), Malcolm McDowell (Sly Baron), Kevin Michael Richardson (Uvinous ‚U-Boat‘ Botango / Drake), Fred Tatasciore (Hudson Baron / Alien), Grey „DeLisle“ Griffin (Daphne Blakeová)

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 2.0 česky, 2.0 maďarsky, 2.0 polsky, 2.0 rumunsky, 2.0 rusky, 2.0 řecky, 2.0 turecky

Titulky: anglicky pro neslyšící, rumunsky, chorvatsky, slovinsky, maďarsky, arabsky, polsky, portugalsky (Evropa)

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1 FF 720×576)

Bonus: Báječné výpravy do vesmíru: Mindy Cohn (namluvila Velma Dinkley) nám v kulisách proslulého tábora Space Camp® v alabamském Huntsville ukáže cestu do vesmíru