Vapet – Silný kalibr

Vapet v pondělí 7. února 2011 nabídne pro milovníky silných zbraní typu Smith & Wesson model 500 film Silný kalibr v digipacku za 99,- Kč. Jedna zbraň. Mnoho ztracených životů.

Díky přílivu nelegálních zbraní otřásá Detroitem rostoucí kriminalita a brutální přestřelka ve striptýzovém klubu v centru města je tou poslední kapkou. Policie spolu se speciálním útvarem ATF zahajuje válku nelegálnímu obchodu se zbraněmi na všech frontách.

Jde po krku Richovi, který nemilosrdně likviduje svou konkurenci. Ve stejnou dobu je z vězení propuštěn bývalý překupník Angel, jehož první kroky vedou přímo za Richem. Opatří si zbraň a přidá se k jeho bandě. Rich je na vrcholu své „kariéry" a díky krásné Gabrielle má šanci dostat se z ulice k mezinárodnímu obchodu se zbraněmi.

Netuší však, že má v týmu informátora.

Potisk DVD 

A já netuším, jak se to se svými 30 procenty (na csfd.cz ovšem 48) dostalo do nejdražší pondělní řady: Strašlivě průměrné. A aby to mělo váhu, je třeba exhumovat někoho, kdo dříve mohl být považován za herce, v tomto případě je to Valivý Kilmer v téměř porážkové hmotnosti. Kromě něho fuckující černoši na ulici a stejně fuckující soundtrack, který stvořil sám scénárista a „herec" za pár centů.

Zadní strana 

Žánr: Akční / Krimi /  Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 79 minut

Původní název: Gun

Režie: Jessy Terrero

Scénář: Curtis ’50 Cent‘ Jackson

Produkce: 50 Cent, Gordon Bijelonic, Dama Chasle, Patricia Eberle, Randall Emmett, Eileen Fields, Ted Fox, George Furla, Brandon Grimes, Anthony Gudas, Stephen Hays, Ken Kushner, Corey Large, Vance Owen, Richard Rionda Del Castro

Kamera: Zeus Morand

Střih: Kirk M. Morri

Kostýmy: Sabra Temple

Společnost: Action Jackson Films / Cheetah Vision / Emmett-Furla Films

Natáčeno: Grand Rapids, Michigan, USA / Hangar42 Studios, Grand Rapids, Michigan, USA / Wyoming, Michigan, USA

Hrají: Curtis ’50 Cent‘ Jackson (Rich), Malik Barnhardt, Paul Calderon (detektiv Jenkins), Christa Campbell (reportérka), Josh Carrizales (Valentine), Alton Clinton (Aliho parťák #1), Jill Dugan (Angelova žena), Mark Famiglietti (agent ATF Peterson), Gary Darnell Jackson Jr. (mladý Rich), Hassan Johnson (Clinton), Kristin Kandrac (reportérka), Anthony Kennedy (Richův otec), Val Kilmer (Angel), John Larroquette (Sam), Mike Malin (agent ATF Monroe), Michael Matthias (Massimo), Noli McCool (Angel Hillman), AnnaLynne McCord (Gabriella), Elise Neal (Richova matka), Richard ‚Rocky‘ Rector (majitel zastavárny), James Remar (detektiv Rogers), Jason Remar (policista), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: