Moon Picture – Bourák

Nový hráč na trafikovém trhu, vydavatelství Moon Picture, mělo původně v plánech na pondělí 7. února 2011 připravený titul jiný, ale člověk míní, televizní vysílání mění. Proto se místo něho objeví dříve odložený Chuck Norris a Bourák. Cena 69,- Kč. Hrdina beze strachu. Město bez zákona.

Oním původně plánovaným titulem byl Taffin, ale:

Vydání tohoto titulu na DVD, původně plánované na 7.02.2011, bylo odloženo vzhledem k tomu, že byl v tomto měsíci vysílán v TV Nova Cinema. Film bude vydán na DVD nejdříve za 2 měsíce. Místo něj byl zařazen film Breaker, breaker s Chuckem Norrisem, který měl původně vyjít v prosinci 2010 a nevyšel.

A pro ty, kteří si nepamatují konkurenční vydání, připomínáme:  

V malém texaském městečku, daleko od běžných kamionových tras, nespravedlivě vládne svévolnou jurisdikcí šerif a jeho místní policisté, který uvězní mladého řidič kamionu. Bratr po něm pátrá Chuck Norris a když se dozví, že jeho bratr zmizel někde v městečku, okamžitě začne hledat stopy. Šerif i místní ranaři mu však kladou nejednu překážku, kterou musí zdolat. Pomůže mu jedna místní žena a Chuck bratra nakonec najde. Město je ale nechce jen tak propustit. Jenže kamionový řidič také nemá nouzi o přátele. 

Zadní strana 

Údaje o DVD neznámé:

Délka: 86 minut

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: žádné  

Obraz: barevný 4:3 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: