DVD edice – Noc mrtvol

Dalším titulem DVD edice během března bude Noc mrtvol taktéž za nově zavedených 69,- Kč. Party na hřbitově začíná. Krvelačné zombie už se nemohou dočkat. V prodeji od čtvrtka 10. března 2011.

Skupinka středoškolských studentů se rozhodne uspořádat party na hřbitově. Tu noc však probudí tajemné zlo, které je pronásleduje. Chce je transformovat do děsivých démonů, kteří pro něj pracují. A to se také podaří. Studenti se stávají jeden po druhém bytostmi, které se přes den chovají normálně, ale v noci se změní démony. Ti mají jediný úkol. Přeměnit zbytek civilizace ve stejné stvůry, jakými jsou oni sami.

Nebo jak uvádí dostupná obálka:

Skupinka amerických mládežníkov sa vydává na party, nič nezvyčajné, lenže oni si dajú zraz na cintoríne a to v dosť neskorú nočnú hodinu. Že sa to nevypláca, o tom sa onedlho presvedčia na vlastnej koži. Napadne ich tajomný démon a tým odštartuje celý rad nepříjemných udalostí…

Na imdb.com úžasných 19 procent: Za každou cenu se tomuhle zloději vašeho drahocenného času vyhněte. Nelze se bát, nelze se smát, jen lze považovat za zločin, že si kameru může dneska koupit kdokoliv. Ne že vy máte platit někomu za koupi, tvůrce by měl platit vám. Pokud uvidíte ještě někdy jméno kohokoli ze zúčastněných, raději uprchněte hluboko do lesa.

Zadní strana 

Žánr: Horor

Země původu: USA

Rok vzniku: 2004

Délka: 80 minut

Původní název: The Dead Of Night

Režie: Tom Duncan, Serge Rodnunsky aka Miles Feldman

Scénář: Serge Rodnunsky aka Miles Feldman

Produkce: Peter Dressel, Serge Rodnunsky aka Miles Feldman

Kamera: Pierre Chemaly

Střih: David A. Hoffman

Společnost: Rojak Films

Hrají: Tom Brennan (Carl), Brian Crowe (Jim), Rich Finley (Keith), Karrie MacLaine (Suzanne), Jon Thomas Olson (Darryl), Patrick Pinson (Howard), Mark Strohman (Gerald), Katie Swain (Bev), Tara Taylor (Nancy), Krystal Vayda, Cameron Zeidler (Mel), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: