Hollywood Classic Entertainment – Dotek smrti

Opět nemáme v ruce žádné podklady a nezbývá, než tipovat. Hollywood Classic Entertainment s logem Nedělního Blesku plánuje na konci týdne 6. února 2011 za 59,- Kč film Dotek smrti. Podle poznámky o původním názvu nejspíš půjde o titul z katalogu SPI International, dříve uvedený jako Reeker: Na půl cesty. Mezi světlem a tmou… Zlo kolem nás!

Pach smrti je ve vzduchu a s ním neviditelná démonická síla.

 

Pětice studentů na výletě je nucena dát se jinou cestou, než původně plánovali. Uvíznou však u opuštěného motelu, kde na ně čekají hrůzné vize zavražděných lidí. Setkání s mužem, kterému zde záhadně zmizela manželka, potvrdí jejich nejhorší obavy – řádí tu tajemný vrah! V nadcházející noci budou muset bojovat o holý život až do nečekaného konce!

 

Kolem 50 procent: Typický slasher s „netypickým" koncem. Stárnoucí Ironside, prapodivné monstrum, snaha nebýt průměrný a o něco mladší pokračování.

Zadní strana dosavadního vydání 

Žánr: Horor / Mysteriozní

Země původu: USA

Rok vzniku: 2005

Délka: 88 minut

Původní název: Reeker

Světová premiéra: 13. března 2005 – USA (South by Southwest Film Festival)

Režie: Dave Payne

Scénář: Dave Payne

Produkce: Ronnie Apteker, Daniel Barone, Don Dunn, Tina Illman, David Kitchens, Amanda Klein, Dave Payne, Ben Zarai

Hudba: Dave Payne

Kamera: Mike Mickens

Střih: Daniel Barone

Kostýmy: Nicole Abel, Marco Morante

Společnost: The Institution / Primal Pictures / Afraid of the Dark

Natáčeno: Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Devon Gummersall (Jack), Derek Richardson (Nelson), Tina Illman (Gretchen), Scott Whyte (Trip), Arielle Kebbel (Cookie), Michael Ironside (Henry), Eric Mabius (Radford), Marcia Strassman (Rose), Les Jankey (řidič kamionu), David Hadinger (Reeker), Carole Ruggier (máma), Paul Greenstein (táta), Paul Butcher (dítě), Steven Zlotnick (policista Bern), Christopher Boyer (policista Mansfield), Wesley Thompson (policista Taylor), Alejandro Patino (zdravotník), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: