Bontonfilm – Pravá blondýnka 3

Těžko říct, kdo sestavuje výběr Kolekce filmové klasiky. Bontonfilmu v ní ve středu 2. března 2011 nabídne komedii Pravá blondýnka 3 za 99,- Kč. Jsou odvážné, jsou blond a chystají se ovládnout školu. A odvaha je tohle vydávat za klasiku.

Annie a Izzy, blonďaté sestřenice Elle Woodsové, se stěhují z Anglie do Kalifornie s přesvědčením, že růžové šaty a malí pejsci jim postačí k tomu, aby sem ihned zapadly a cítily se tu jako doma. Brzy však poznávají, že se od svých spolužaček, které nepomyslí na nic jiného než na peníze, přece jen trochu liší. I proto se proti sestrám některé z nich staví a snaží se je obvinit z porušení zákona. Nastává chvíle, kdy musí Izzy s Annie využít všechnu svou chytrost a šarm, aby očistily svá jména a ukázaly celé škole, že schopnosti blondýnek by neměl nikdo podceňovat ani ve třídě, ani v jednací síni!

 

Tento videoparazit na jakéms takéms úspěchu jedničky má pod 40 procent na imdb.com, na csfd.cz 19: Zmalované vyhastrošené blonďaté růžovky mají konflikt s kudrnatou brunetou. Podívaná pro masochisty.

Zadní strana původního vydání 

Žánr: Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 2008

Délka: 95 minut

Původní název: Legally Blondes

Světová premiéra: 14. dubna 2009 – Nizozemí

Režie: Savage Steve Holland

Námět: Amanda Brown (scénář 1. dílu)

Scénář: Chad Gomes Creasey, Dara Resnik Creasey

Produkce: Sara Berrisford, David Brookwell, David Buelow, Irene Dreayer, David Grace, Hudson Hickman, Sean McNamara, Matthew Papish, Marc Platt, Jennifer Simpson, Sabrina Sipantzi Ballard, Reese Witherspoon

Hudba: John Coda

Kamera: William D. Barber

Střih: Anthony Markward, Cindy Parisotto

Kostýmy: Shana Targosz

Společnost: Brookwell-McNamara Entertainment / Marc Platt Productions / Metro-Goldwyn-Mayer / Type A Films

Natáčeno: Los Angeles, Kalifornie, USA / Arizona, USA / Velká Británie / Hollywood, Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Camilla „Milly" Rosso (Annabelle „Annie" Woodsová), Rebecca „Becky" Rosso (Isabelle „Izzy" Woodsová), Christopher Cousins (Richard), Brittany Curran (Tiffany), Lisa Banes (vedoucí učitelka Higginsová), Curtis Armstrong (pan Golden), Rose Abdoo (Sylvia), Bobby Campo (Chris), Chad Broskey (Justin Whitley), Chloe Bridges (Ashley), Kunal Sharma (Vivek), Christoph Sanders (Brad), Tanya Chisholm (Marcie), Teo Olivares (Rainbow), Caroline Fogarty (pokladní), Trevor Duke-Moretz (Toby), Robert Belushi (číšník), Serena Berné (prodejkyně), Gisselle Castellanos, Taryn Cohen, a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 16:9 (podle imdb.com 1,78:1)

Bonus: žádný