Amercom – Danielle Steelová – Dokud nás smrt nerozdělí

Vydavatelství Amercom v pondělí 28. února 2011 ukončuje svou Kolekci romancí, za cenu 69,- Kč lze pořídit poněkud postarší zpracování zpracování románu Danielle Steel Now And Forever s českým názvem Dokud nás smrt nerozdělí. Opět bez českého dabingu.

Přestože jsou Jessica a Ian Clarkovi spolu již 7 let, jiskření mezi nimi nijak nepohasíná. Ian opustí lukrativní práci, aby se dal na vysněnou dráhu spisovatele, přičemž jej žena podporuje díky úspěšnému butiku. Iana však tato finanční závislost na vlastní ženě rozčiluje více, než si sám připouští, a tak ve chvilkové nerozvážnosti podlehne nečekané vlně emocí. Neškodný flirt má mít následky, které začnou ohrožovat vše, co s Jessicou pečlivě budovali.

Obal zahraničního vydání

Obal zahraničního vydání 

Romantické melodrama popisuje příběh ženy, která se po návratu z obchodní cesty dozvídá, že její muž byl na základě nepřímých důkazů odsouzen za znásilnění k trestu vězení. On sice má tendence k občasnému flirtování, ale nikdy nebyl násilník – pouze podlehl svodům a pak se nechtěl nechat vydírat. Jediný způsob, jak se žena dokáže vyrovnat se svou bolestí, je alkohol…

Kolem 40 procent na imdb.com: Austrálie je sice krásná země, ale bohužel tenhle film patří k těm, které se nevyplatí sledovat ani kvůli zábavě z toho, jak je špatný. Nudný příběh připomíná nepovedenou divadelní hru s náhodně posbíranými neherci.

Zadní strana 

Žánr: Drama / Romantický

Země původu: Austrálie

Rok vzniku: 1983

Délka: 93 minut

Původní název: Now And Forever

Světová premiéra: 23. června 1983 – Austrálie

Režie: Adrian Carr

Námět: Danielle Steel

Scénář: Richard Cassidy

Produkce: Carnegie Fieldhouse, Rea Francis, Treisha Ghent

Hudba: Bruce Rowland, Graham Russell

Kamera: Donald McAlpine

Střih: Adrian Carr

Kostýmy: Rene and Rocheford

Společnost: Now & Forever Film Partnership

Natáčeno: Sydney, New South Wales, Austrálie

Hrají: Cheryl Ladd (Jessie Clarkeová), Robert Coleby (Ian Clarke), Carmen Duncan (Astrid Bonnerová), Christine Amor (Margaret Burtonová), Aileen Britton (Bethanie)m Alex Scott (Andrew Wundham), Kris McQuade (Matilda Spencerová), John Allen (Martin Harrington), Rod Mullinar (Geoffrey Bates), Kevin Healy (Jock Martin), Michael Long (William Horton), Tim Burns (Kent Adams), Henri Szeps (Barry York), Redmond Phillips (soudce), Amanda Ma (Kit), Sarah De Teliga (Zina), Ray Marshall (Harvey Green), Paul Bertram (James Eaton), Alan Tobin (Wayne Buttery), Reg Gillam (úředník), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital anglicky, polsky

Titulky: česky, polsky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: žádný