Soutěž – BATTLESTAR GALACTICA – Hvězdná sága na DVD NORTH VIDEO pokračuje

Ti, kteří netrpělivě čekají, dozajista vědí. Připoměňme si přesto, že 4. série BSG už se připravuje k vydání. Ti, kdo ji objevili až nyní, mají právě jedinečnou šanci – předpokládám, že "normální" fanoušci už mají kompletní tři vydané série doma. Pokud tomu tak není a chcete ušetřit ještě víc, než slibuje akce na uvedeném odkazu, pak vám díky ochotě vydavatelství North Video předkládáme možnost soutěžit o tři kompletní soubory všech tří vydaných řad. 

Cyloni byli vytvořeni lidmi. Vyvinuli se. Vzbouřili se. Existuje mnoho kopií.

A mají plán…

Flotila vesmírných plavidel v čele s bitevní lodí Galactica putuje k bájné planetě Zemi, na které by lidstvo zdecimované zdrcujícím útokem Cylonů našlo útočiště a snad i nový domov. Hvězdný konvoj je však neustále pronásledován nepřáteli, rozhodnutými své dílo zkázy dokonat. Takový je „půdorys" dnes už kultovní ságy, která svého času okouzlila diváky amerického televizního kanálu SCI-FI CHANNEL. Seriál, který se dočkal celkem čtyř úspěšných sezón a jednoho celovečerního filmu (Břitva), je dobře známý i u nás. Do diváckého povědomí se zapsal i díky společnosti NORTH VIDEO, která jej před časem začala vydávat na DVD. Toto vydavatelství nám zatím nabídlo první tři řady seriálu a dobře ví, že početným fanouškům kvalitní sci-fi „dluží" řadu čtvrtou, poslední. Té se dočkáme už počátkem příštího měsíce – 6. května by se měl na pultech objevit film BŘITVA a jednotlivé epizody 4. série pak každý následující pátek. Dramatická cesta Battlestar Galacticy vstříc novému osudu lidstva tedy pokračuje…

 

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA, VYHODNOCUJEME. 

 

Své odpovědi na soutěžní otázky pečlivě vyplňte spolu se svým jménem a adresou do připojeného formuláře nejpozději do 20:00 dne 30. dubna 2011. Poté se vylosovaní mohou těšit na svou výhru – trojici uvedených titulů.

Zúčastnit se mohou čtenáři s korespondenční adresou v ČR, každý soutěžící se může v soutěži zúčastnit pouze jednou (duplicitní odpovědi budou z losování vyřazeny).