Reflex – 100°C – Live at Open Air Festival – letiště Panenský Týnec

Hudební nabídku čtvrtka 31. března 2011 poněkud skrytě doplňuje i časopis Reflex, za cenu 39,- Kč totiž jeho letošní číslo 13 skrývá ve svých útrobách DVD mariánskolázeňských 100°C s názvem Live at Open Air Festival 2010 – letiště Panenský Týnec

Oficiální texty praví:

Kromě koncertního vystoupení české trash-popové kapely, která pochází z Mariánských Lázní a má za sebou alba Evergreen, Collage a Brant Rock, najdete na DVD také videoklipy, rozhovor s kapelou a další bonusy.

100°C Live 

Hudební skupina 100°C ohlásila release koncertního DVD Live at Open Air Festival 2010. Nosič vychází 31. března jako příloha společenského magazínu Reflex a bude obsahovat mimo záznamu koncertu z úspěšného prvního ročníku Open Air Festival také bonusy v podobě klipů skupiny, její videobiografie, rozhovoru a festivalového minidokumentu.

První, velmi divácky úspěšný ročník Open Air Festivalu se uskutečnil ve dnech 12. – 14. 8. 2010 v Panenském Týnci a zúčastnil se jej výběr zahraničních interpretů s headlinery Kasabian, Faithless a Röyksopp. Z domácích intepretů vedle 100°C vystoupili mimo jiné také Support Lesbiens, Čechomor či Dan Bárta & Illustratosphere.

Playlist prvního live DVD 100°C představuje průřez skladeb ze všech tří alb kapely včetně hitů Azataki a Cream. Fanoušci mohou na DVD shlédnout také videoklip k singlu Cream, který vysílala kromě českých médií také MTV. Na DVD se mohou těšit i na několik živě provedených remixů skladeb, které pro 100°C připravili přední producenti české scény.

Open Air Festival 2010 po dobu svého trvání navštívilo přes 16 tisíc diváků a dramaturgickou a organizační úrovní se hned prvním ročníkem zařadil mezi nejlepší tuzemské festivaly. V pořadí druhý ročník se uskuteční mezi 11. a 13 srpnem 2011 v areálu letiště Panenského Týnce a roli hlavních hvězd převezmou legendární Chemical Brothers. 

Podrobněji pak zde.