Špidla Data Processing – U nás v pravěku

 

Společnost Špidla Data Processing nechce ochudit o zážitky ani milovníky strategií. Na pulty obchodů a trafik přináší ve čtvrtek 5. května 2011 počítačovou hru U nás v pravěku. V edici Česko hraje můžete zakoupit za 49,90 Kč.. Staňte se náčelníkem a pojďte domorodcům na pomoc!  

 

Zábavná strategická hra.

Vybuchla sopka Boggo! Sympatičtí pralidé přišli o domovy, nástroje, políčka i kouzelné totemy, které jim dávaly sílu různých řemesel. Přijďte jim na pomoc! Nezklamte pohodové domorodce a dohlídněte na jejich štěstí a zdraví. Buďte tím nejlepším náčelníkem. Skvěle se pobavte!

– Obnova zničené civilizace
– Úchvatné minihry
– Upravitelné postavy
– Objevování řemesel
– Výstavba totemů

Za dávných dob existovala báječná civilizace. Lidé budovali města a v míru vychovávali děti, ale jen do okamžiku, než se probudila sopka Boggo.

Po osudné erupci bylo nebe v jednom ohni, země se chvéla a z oceánu se vzdula obří vlna. V mžiku byl ostrov v troskách. Lidé přišli o své domovy, nástroje, políčka i kouzelné totemy, které jim dávaly sílu různých řemesel. Vśe bylo ztraceno během několika krátkých minut.

Nyní tento nevelký kmen musí opět uchopit źivot do vlastních rukou, zbudobav osady, zalidnit ostrov a znova se naučit základním dovednostem, jež jim pomohou přežít. A vy budete jejich náćelníkem.

Postavte znova vesnici, dohlídněte na zdraví a štěstí jejich obyvatel. Buďte tím nejlepším náčelníkem, jenž kdy kráčel po zeměkouli. Všechny naděje se upíraji k vám. Nezklamte tyto sympatické domorodce a pojďte jim na pomoc. Skvěle se při tom pobavíte!

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině. 

Zadní strana 
Požadavky:

– Windows XP / Vista / 7
– procesor 600 MHz a vyšší
– 128 MB RAM
– DirectX 7.0
– 433 MB volného místa na disku
– doporučena je myš a zvuková karta